Головна » 2013 » Березень » 10 » Філіал міської ратуші?
21:50
Філіал міської ратуші?
123456

,21.02.2012р. наш сайт "Самбір-Майдан" опублікував матеріал "Реклама чи шизофренія? З табачниками-калісніченками навколо площі Ринок" ( http://sambirmajdan.at.ua/news/2012-02-21-84 )
Порівняйте, що з цього часу змінилось в центрі галицької столиці, як полюбовно називаємо наше місто.




Міщани вже звикли до різного роду рекламних вітрин.    Вивіски на магазинах, барах, закладах послуг, офісах відображають чи не весь мовний європейський  арсенал з відповідними символами. Де вже там до збереження українського слова. Щоб пересвідчитись перейдіться навколо площі Ринок.
До речі,в Луцьку вирішили штрафувати за неукраїнські вивіски.  Може вартувало б наслідувати цей приклад у нашому княжому місті?
Мало хто б звернув увагу на приміщення конгресу українських націоналістів, що в кількох десятків метрів від ратуші(вул.Б.Хмельницького,4), якби не ці, даруйте на слові,фасадні політичні кокарди: "страйковий комітет...", "комітет опору..."
В перехожих може скласти враження, що в цих стінах  формуються загони для походу на столичну Банкову чи Грушевського.Тим часом не пригадуються акції проти місцевої чиновницько-бізнесової еліти, адже є серед них і такі, що  нехтують рідним словом ...
"Комітети"  народжувались , щоб повстати проти російськомовної напасті калісніченків- кивалових. А що далі ? Як у цій приповідці: головне прокукарікати.
В час останніх парламенських виборів на офісі КУНу майоріли  стяги. Спонсори минулись, про знамена нагадують металеві штирі...
З ратушних кабінетів спостерігають за цим, як за політичним філіалом
 Хіба ні? 
 
P.S.Натиснувши мишкою на світлину побачите зображення в збільшеному вигляді
Переглядів: 676 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Макух   (09.03.2013 11:09) [Материал]
Я там був у тій канцелярії українських націоналістів. За овальн6им столом, що нагадує президенські апартаменти, можуть розміститись всі симпатики демократичного спрямування цілого регіону. Тільки до прапорів і вивісок треба ставитись уважніше, або аби за ними слідувала відповідна дія. То всьо поправиме.

Ім`я *:
Email *:
Код *: