Головна » 2013 » Березень » 31 » На Кіпрі наші сльози, в кишенях українських олігархів- валютна каса!
14:08
На Кіпрі наші сльози, в кишенях українських олігархів- валютна каса!
123456
Чому сльози поясню на власному прикладі. Сотні , якщо не тисячі самбірчан користуються послугами мобільного оператора , адже кожен галичанин  хоче бути, так би мовити інтегрований у сучасний світ.
Ще рік тому  місячна акція "Багато розмов" коштувала тридцять грн. Кілька місяців тому вона вже збільшена до сорока. При цьому автоматом забирають 15 грн. Відомо в чиїх кишенях залишаються наші кровні гривники. Отак з кожного по ниточці - багатому мільйони.

Було б ще півбіди, якби вони осідали на українських теренах.
  А так "пливуть" в обшори - один з них Кіпр. Щоб захиститись від цього країни європейської спільноти вирішили "влити" в економіку острівної держави більше десяти млрд. євро, у відповідь  уряд Кіпру взяв на себе зобов"язання обкласти податком вклади які перевищують суму 100тис.євро.

Не секрет, що найбільше іноземної валюти на Кіпр поступало від російських і українських олігархів. Тепер від них "відщеплють" 30-40%, тобто  наші сльози , як у випадку з оплатою за мобільний зв"язок. Та відома приповідка: поки тлустий схудне, тощий здохне. "Нагрівши руки" на нашій праці українські корупціонери залишились із своїми валютними статками, а нарід пускають із торбами по світу.

До речі, тішать, що ,мовляв, добиваються лібералізації візового режиму з країнами шенгензони. При цьому переслідують підступну мету, аби останні спеціалісти з числа освічених інтелектуалів і фізично здорових осіб покинули Україну, а з пенсіонерами та горсткою залишинців дадуть собі раду, шляхом гноблення і приниження. Хіба не так?

Розповідають, як в кінці семидесятих років минулого століття советський режим вирішив послабити виїзд на Захід осіб жидівської(не прийміть це слово за образу-Оксана) національності. Тоді умова була одна, щоб  кожен потенційний еммігрант, що має вищу освіту сплатив Союзу не менше 5 тис.доларів. Зато тепер українські високоосвідчені дипломовані спеціалісти оббивають пороги закордонних консульст, аби добитись відкриття довгоочікуваної візи. Робота і умови ,які їх там очікують-  тема окремої розмови...

Та повернемось до вищесказаного .Більше як два роки тому опозиційні депутати у Верховній Раді намагались внести  законопроект, аби українські корупціонери не відмивали валюту шляхом приховування її за кордоном, зокрема на Кіпрі. Пригадую, що при  голосуванні 222-"за", жодного голосу не дали на його підтримку комуністи і регіонали. До поведінки останніх ми вже звикли, а от нинішні "марксисти-перевертні", як кажуть, брешуть в живі очі, що виступають за права трудящих, а насправді  жирують, експлуатуючи комуністичну ідеологію...Одне слово: крутять ,як циган сонцем, щоб і далі вірили прості люди ленінізму-сталінізму у їхньому виконанні.

Приклад здобуття капіталу мобільними операторами один із сотні методів.Годі  всіх перелічити. Руку на цьому валютному пульсі міцно тримають олігархи разом з комуняками. Та чи на довго?


Переглядів: 658 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Максимов   (03.04.2013 17:25) [Материал]
Цікаво скільки самбірських скоробагатьків тримають валюту на Кіпрі? Може підкажете поіменно, га?

Ім`я *:
Email *:
Код *: