Головна » 2013 » Квітень » 1 » Чи знаєте ви що?
17:30
Чи знаєте ви що?
123456

Вареники поліпшують потенцію!

Британські вчені встановили, що українська національна страва вареники є найкращим стимулятором чоловічої потенції.

Дослідники з Інституту дієтології Об'єднаного Королівства Великобританії й Північної Ірландії встановили це експериментальним шляхом, повідомляють "Українські новини".

У дослідженні брали участь 3 000 середньостатистичних чоловіків із різних країн віком старше 55 років, які мали супутницю життя.

При цьому 1 000 осіб у ході експерименту, який тривав 2 місяця, жили звичайним життям, ще 1 000 – регулярно вживали медпрепарат для підвищення потенції "Віагра", а іншим дружини чи подруги регулярно готували на обід або вечерю українську національну страву – вареники з капустою, з м'ясом, картоплею й вишнями.

За підсумками опитування сексуальних партнерів учасників дослідження з’ясувалося, що сексуальним життям із чоловіками з першої групи були задоволені 20% жінок, із другої – 45%, а з третьої, які регулярно їли вареники, – 99%.

"У ході наукового дослідження було встановлено, що вареники повертають потенцію навіть у найбезнадійніших випадках, у яких безсила навіть "Віагра", перетворюючи пенсіонерів, які віддають перевагу риболовлі замість сексу, у палких коханців. Слід зазначити, що особливо корисні властивості для посилення потенції мають вареники з вишнями", - йдеться у висновках Інституту дієтології.

Більше того, деякі партнери учасників досвіду з третьої групи навіть поскаржилися, що не змогли витримати раптово більших запитів своїх партнерів до статевого життя й були змушені час від часу різними хитрими способами ухиляться від близькості.

Через це британські вчені рекомендують жінкам уважніше підходити до використання такого серйозного, як виявилося, препарату й не перенасичувати раціон своїх "половинок", щоб зберігати спокій у сім'ї й не погіршувати взаємини.

Переглядів: 823 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 муцмн   (09.04.2013 20:57) [Материал]
Галушки на козякому смальці також лікарство для активної "праці" коло кобіт. На собі попробував жінка та сусідки в цьому переконалися. Слава галушкам і пирогам!

1 квітка   (03.04.2013 14:22) [Материал]
СЛАВА УКРАЇНСЬКІЙ ВІАГРІ !

Ім`я *:
Email *:
Код *: