Головна » 2013 » Квітень » 8 » ДРУГИЙ КОНЦЕРТ ДУХОВНОЇ АКЦІЇ – “ГОЛГОФА”.
16:01
ДРУГИЙ КОНЦЕРТ ДУХОВНОЇ АКЦІЇ – “ГОЛГОФА”.
123456

      Підчас фотографування другого концерту духовної акції "Тобі, Господи,який називався "Голгофа, спостерігав за вщерть заповненим залом камерної та органної музики. Глядачі були одухотворені співом солістів Народного симфонічного оркестру , яким диригував Заслужений працівник культури України Роман Паньків. Їх не стримувало навіть прохання ведучої Марії Винарчик,  не аплодувати, бо програма концерту була складена, як цілісна по темі Голгофи. Майже після кожного виступу співаків то в одному то в іншому кінці залу було чути оплески.

       Глядачів за це не можна осуджувати, бо таким співом самбірчани могли б гідно представити наше місто на будь-якому високому рівні. Поряд з ветеранами Світланою Захарченко, Ярославом Надуличним, Іваном Хаєм, Тетяною Стоянською чудово звучав голос Тетяни Коваль. Чарував співом родинний квінтет Софії і Віри Сороків та Надії, Назара і Романа Іваників. А коли зі своїм учителем Ярославом Надуличним вийшов на сцену юний чуквівчанин Василько Хавула, здавалося, що це заспівав Анатолій Соловяненко.

         Підчас хвилини мовчання, оголошеної ведучою в честь світлої пам”яті багаторічного соліста оркестру Іллі Чайки, який 9 днів перед тим відійшов у вічність, линула лише скорботна мелодія у виконанні трубача Івана Бобака.

         Після концерту міський голова Тарас Копиляк вручив Подяки Роману Паньківу і солістам, також художникам з Дрогобича за виставлені в залі твори сакральної тематики, зокрема реставратору музею "Дрогобиччина, автору ікони св. Валентина для самбірської церкви Різдва Пресвятої Богородиці, в якій зберігаються мощі цього святого, Леву Скопу.

 

                                                                                     Світлини і текст Ігоря Тиличка                  

Переглядів: 721 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: