Головна » 2013 » Квітень » 24 » До кінця липня у Самборі обіцяють відремонтувати дороги
16:53
До кінця липня у Самборі обіцяють відремонтувати дороги
123456


Місто Самбір Львівської області має понад 100 кілометрів комунальних доріг. Всі вони після зими у жахливому стані. Минулорічний ямковий ремонт не витримав різких перепадів погоди і на дорогах утворилися ще більші вибоїни.

Про це сьогодні, 29 квітня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Влада Самбора поставила собі за мету до кінця липня зробити комунальні вулиці гладкими. Для проведення їх ремонту, як повідомив на прес-конференції міський голова Тарас Копиляк, вдалося вибити з державного та обласного бюджетів майже три мільйони 800 тисяч гривень. На ці потреби буде також залучено більше мільйона власних коштів.

Але мати обіцяні гроші ще не означає реалізувати задумане. Зараз влада Самбора шукає автодорожні фірми, які якісно відремонтують комунальні дороги за свої кошти і згодні будуть зачекати на фінансування за зроблене. Адже,  державні кошти казначейство, як показує багаторічна практика, проплачує в кінці року.

Зокрема, через казначейство Самбір ще не розрахувався з окремими підрядниками за ряд виконаних ними робіт торік. Така фінансова ситуація робить владу заручником, підриває її авторитет. Ось чому вона тепер шукає виконавця, щоб прийшов із своїми грішми, за них відремонтував вулиці, а на державні міг зачекати і отримувати їх у міру надходження.

зік

 

Переглядів: 530 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: