Головна » 2013 » Травень » 16 » Влада непогано заробляє на незаконному заборі гравію з Дністра на Львівщині, – депутат.
21:51
Влада непогано заробляє на незаконному заборі гравію з Дністра на Львівщині, – депутат.
123456
У голови Львівської ОДА Віктора Шемчука вимагають вжити заходів та припинити вивіз гравію та піщано-гравійної суміші з русла річки Дністер у Самбірському районі.

Львівська облрада 16 травня підтримала відповідний депутатський запит рухівця Олександра Ганущина.

Наш ілюстрований коментар. Старосамбірський механізований кар"єр завалений готовою продукцією, яку нікому збувати(див. світлини). До того ж окремі місцеві ради на так званих тендерах купують матеріал для ремонту шляхів у рази дорощий ніж у названого вище підприємства.

 Не "дрімають"  під прикриттям владних і контролюючих органів гравійні "ліваки", які орні землі, що прилягають до русла Дністра в районі сіл Стілковичі- Бережниця- Ралівка ...перетворили на суцільні копанки, які нагадують місячний ланшафт(http://sambirmajdan.at.ua/news/2013-04-28-788)
 До того ж гравійна суміж з русла Дністра заготовляється і вивозиться у нічну зміну. Зрозуміло, що гине все живе у річці. Непоправима шкода завдається всьому оточуючому середовищу.

Як наголосив Ганущин, незаконна діяльність з вибору гравію та піщано-гравійної суміші з русла, заплави та стариць Дністра в Самбірському районі набула промислових масштабів.

«З метою промислового забору вже давно закуплена сучасна ескаваторна техніка та вантажні автомобілі для перевезення незаконно видобутого матеріалу. Спритні ділки, під прикриттям органів виконавчої влади та правоохоронних і контролюючих структур зуміли налагодити бізнес на такій незаконній діяльності, котрий, звісно, не оподатковується. Масштаби розкрадання надр лише на ділянці русла Дністра від с. Стрілковичі до с. Ралівка сягають кілька десятків машин щодня», – заявив депутат.

За його словами, масштабні незаконні оборудки з гравієм дорівнюють масштабам сумновідомих копанок на Донеччині.

Депутат також наголосив, що незважаючи на значний розголос, який ця проблема набула у ЗМІ, досі не покараний жодний чиновник.

Ганущин наголосив, що про ситуацію з незаконним забором гравію у Самбірському районі добре знають правоохоронні органи, а місцева влада мовчить, оскільки непогано на цьому заробляє.

Джерело: ЗІК з коментарями нище

    • Пантелей01:16 17.05.13
    • [***]://sambirmajdan.at.ua/news/2013-05-16-803
    • Спокій19:04 16.05.13
    • Самбірські рагулі в районі найкращі в світі...
      Видно прокурор Дицький в долях...
    • мудрий вуйцьо18:31 16.05.13
    • Тут треба регіоновського пройдисвіта на пенцію гнати який перетворив колись один з кращих районів області на самий гірший район в обласіт.Людям тяжко зрозуміти чому аграрний самбірський район засівають ріпаком замість того аби вирощувати сільсько господарські культури відкривати фабрики якіб забезпешували область харчовою продукцією.Тут ше вина самої обл ради де Львів і Київ взагалі забали що існує такий район в складі України може кращи відєднати самбірщину і приєднати до Польщі принаймі ЄС швитко вирішуть проблему на самбірщині з незаконним вивезанням гравію з відсутністю доріг.
    • Сергій12:58 16.05.13
    • а влада тим часом возить за державні мільйони камінь із Закарпаття на будову нікому не потрібних протипаводкових споруд на Дністрі.

P.S.Натиснувши мишкою на світлину побачите зображення у збільшеному вигляді.

Переглядів: 799 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Князь   (17.05.2013 17:02) [Материал]
І у воді не пливе і у гімні не тоне? Відгадай

Ім`я *:
Email *:
Код *: