Головна » 2013 » Травень » 17 » Протест на Cамбірщині: люди перекрили трасу з плакатами «Погана дорога»
17:24
Протест на Cамбірщині: люди перекрили трасу з плакатами «Погана дорога»
123456


Учора, 16 травня, у селі Бісковичі Самбірського району на Львівщині селяни перекрили рух транспорту. Протестувальники вимагали полагодити автошлях від Самбора до села. Тут роками обіцяють провести бодай ямковий ремонт, але наразі результату нема.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

У такий спосіб більше сотні людей, в основному водії, висловили своє обурення з приводу її поганого стану. Пікетники тримали плакати «Погана дорога», не пропускали автомобілі, вимагали зустрічі з представниками влади. Про це сьогодні, 17 травня, повідомив кореспондент IA ZIK.

До справедливих вимог пікетників дослухались представники влади, які були попереджені про таку акцію. До них приїхали перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Василь Баранович, голова Самбірської РДА Іван Білак. Відбулася принципова розмова на тему стану доріг та їх ремонту не лише на цій ділянці автотраси, а загалом.

Порозуміння між сторонами було досягнуто. Представник обласної Служби автомобільних доріг запевнив, що через два тижні на Самбірщині розпочнеться ремонт автошляхів.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 724 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: