Головна » 2013 » Травень » 20 » Хоч активність зростає, напруга не спадає, спокою не має...
15:49
Хоч активність зростає, напруга не спадає, спокою не має...
123456


Саме  такими критеріями характеризується обстановка в Старосамбірській районній раді за останні місяці.



Нова мітла- по новому мете. Після обрання головою Старосамбірської районної ради пана Ореста Бонка зросла ділова активність. Найперше, проведено оптимізацію апарату райради, тобто скорочення. Біжучі питання, питання підготовки  матеріалів до розгляду на сесіях залучається актив, зокрема сільські голови, вчителі, медики .   Проведення таких акцій, як  «Батьківський сад» засвідчує про підтримку  традицій-  «Отчий ліс Старосамбірщини». На відміну від попередника п. Бонк відмовився від додаткової винагороди за володіння польською мовою.

Разом з тим очікувалось на зростання ділової активності нового голови  в напрямку підняття економіки району. А тут поки що, як кажуть все на гальмах. Пан Горбовий, як досвідчений чиновник не квапиться підставляти плече,  вважається ображеним за дострокове припинення повноважень голови ради. Вогню додає судова тяжба. Іншими словами- інтрига залишається. Дехто закидає йому докір, що мовляв мав за що обзавестись іномаркою позашляховиком. Зрештою це особиста справа. Чи є потреба з цього факту робити погоду?

Зясування стосунків  поміж районної  еліти не може не відбитись на загальній атмосфері в регіоні. Наразі виборці в очікуванні вирішення нагальних справ у  соціально-економічному розвитку, щоб і далі не піддаватись популізму, демагогії. Надія на покращення залишається, але спокою не має.

Старий Самбір- Самбір

 

Переглядів: 637 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: