Головна » 2013 » Липень » 3 » У Самборі міськрада не може розрахуватися за ремонт доріг через казначейство .
10:58
У Самборі міськрада не може розрахуватися за ремонт доріг через казначейство .
123456

Днями міський голова Самбора Тарас Копиляк повернувся з обласного центру ні з чим. Довідався, що Львівське ШРБУ-65 ще не скоро продовжить ремонтувати вулиці, стан яких жахливий.


Начальник цієї шляхово-ремонтної організації Леся Магера захворіла. Про це сьогодні, 2 липня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Ще навесні міська рада уклала угоди із ШРБУ-65 м. Львова на ремонт вулиць. На виконання таких робіт мерія у своєму розпорядженні мала 2 мільйони гривень, прагнула оперативно їх використати, аби мешканці та автомобілісти менше відчували ями на дорогах.

За словами мера Тараса Копиляка, ШРБУ-65 – потужний та надійний виконавець. Це управління доволі швидко та якісно полагодило одну з найдовших вулиць Самбора – Степана Бандери. Мало воно продовжити роботи на інших об’єктах, але їх припинило. Шляховики потрапили у фінансову кризу. Міська рада, маючи у своєму розпорядження доволі солідну суму – 2 мільйони гривень, через незрозумілу політику казначейства не може власними грошима розрахуватися за виконані роботи.

Що робити у такій ситуації, ніхто не знає. Серед громадян виношується думка, щоб вдатися до радикальних заходів. У приміському селі Бісковичі, приміром, люди двічі перекривали рух транспорту на дорозі Мостиська-Самбір і таким чином змусили службу автомобільних доріг у Львівській області капітально відремонтувати цей чи не найгірший відрізок автотраси.

Джерело: ЗІК

Переглядів: 469 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: