Головна » 2013 » Липень » 14 » Невже одумались чи чергове дежавю?
10:00
Невже одумались чи чергове дежавю?
123456

    Травень 2013р

Давним-давно забуте озеро по вулиці Купилевій (колишня назва Жиліна) знову почало дихати. Вже скільки років забуте людьми чудо природи живе своїм життям, заростає... Лише цієї весни, парку відпочинку, яких у нас немає, дали другий шанс, а точніше парк дав його людям.

"Забуті ліси, забруднені галявини, різноманітні тварини ніби у страшному фільмі переслідували людей. Тепер світло світить і туди! Звісно ще ведуться роботи, але я надіюсь що вони доведуться до кінця. Що вже скоро замість великої ями буде красиве озеро та не з зміями, а рибою, що скоро там можна буде чудово провести час." - думав я два місяці тому.

Роботи почались тільки-но зійшов сніг. Робочі працювали декілька днів та пішли на Пасхальні вихідні. Пішли і не вернулись! Можна порівняти травневі фото з теперішніми, зробленими у кінці червня. Навколо озера, в проміжках один метр посадженні сажанці ялинок, яких вже не видно із-за бур'янів.

Навіщо було починати роботи, якщо знали, що його, як і в черговий раз закинуть.Насправді, дуже прикро, адже ми надіялись та сподівались... І наші слова сказані скоріше вже не мають сенсу: "Цікаво, хто спонсорує все це?! І чи не стане державний парк приватним?! Скоро дізнаємось! А зараз декілька фото з місця подій."

Фото зроблені 24 червня





sambir.ucoz.com

Переглядів: 653 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 квітка   (19.07.2013 13:54) [Материал]
самбірське міжгіря імені КДБ!

Ім`я *:
Email *:
Код *: