Головна » 2013 » Серпень » 8 » Річниця пам"яті авторитетної і шанованої людини- Козича Богдана Андрійовича
21:16
Річниця пам"яті авторитетної і шанованої людини- Козича Богдана Андрійовича
123456

Минув рік  ,як відійшов у вічність Богдан Андрійович Козич- авторитетна і шанована людина . Народився 4 листопада 1934 року в селі Гірне на Стрийщині. Все своє свідоме життя віддав праці у  торговельній ниві. Пройшов шлях від рядового продавця, завмага у Сколівському районі , голови райспоживспілки на Турківщині, до директора міжрайонної бази облспоживспілки в Самборі.

Плідним був  трудовий шлях у Турківському районі, де залишив по собі цілу мережу новозбудованих крамниць, хлібозавод , підприємства громадського харчування тощо. З його іменем пов’язані досягнення в бойківському краї турківської футбольної команди,яка спромоглась серед спортивної еліти області вибороти головний приз- кубок.

Очолюючи один з найбільших торговельних колективів Львівщини- самбірську міжрайбазу, яка забезпечувала централізоване постачання товарами кількох районів, налагодив прямі торговельні контакти з багатьма республіками тодішнього союзу. Мав  будівельний хист, тому взяв на свої плечі зведення  комплексу- одного з найбільших у Західному регіоні. Якщо б новітні так звані демократи по господарськи  розпорядились цими складськими приміщеннями, то нині бойки  не їздили б за товаром у Хмельницьк чи Чернівці, а все було б навпаки.

Замість того ,аби допомогти  перебудувати цю чутливу для людей  галузь в нових умовах, заздрісники, псевдопатріоти розгорнули компанію цькувань  досвідченого керівника. Він не терпів образ, принижень, особливо,коли стосувалось національної гідності.  Запам’яталась його відповідь на такі докори:

-Я більше знав про неньку Україну, коли сидів на колінах у батька,-  давав відкоша цим мітинговим прихвосням, пристосуванцям уже  в перші роки демократичної відлиги. Маючи можливості  для розкішнього життя  володів винятковими рисами скромності і людяності, чого, на жаль, не скажеш про деяких нинішніх керманичів.

Понад 50 років прожив Б.А .Козич у злагоді і  любові із своєю дружиною Любою. Разом виховали і вивели у люди двох діточок-  Лілю і  Андрія. Покійний був  турботливим і лагідним дідусем для  онуків, яких надмірно любив .

Такі люди не вмирають, а повторюються в справах дітей, онуків, в усіх з ким розділяв радість життя і творення. Вічного спокою йому на небесах і Царства небесного. Амінь.

Антон Рогач ,  Микола Тарановський.  Самбір-Турка


Пам,яті дорогої і рідної  людини-

Минув рік , як у вічність відійшов наш муж, батько, дідусь, брат, вуйко.

Невимовний  біль глибоко ранив наші серця.  Його світлий образ  завжди у нашій пам,яті.

Висловлюємо сердечну подяку священнику Любомиру Григелю за  ритуальні відправи. Вдячні шляхетним  колегам по роботі колективу колишньої міжрайторгбази, приятелям зі Львова, Самбора, сусідам за співчуття, що розділяли у розділяють наш біль. Нехай Господь винагородить Вас.

Залишені у смутку дружина,діти, онуки, вся родина.

Переглядів: 732 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: