Головна » 2013 » Вересень » 15 » Як не переплутати ДКРС із КПРС?
20:25
Як не переплутати ДКРС із КПРС?
123456

 Хто б ви думали стоїть за  абревіатурою  ДКРС?  Розкриємо секрет-  державна контрольно-ревізійна служба. Як кажуть,їхніми устами, та мед би пити.  Через телефони довіри держслужбовці  установи закликають , говорячи совєтською термінологією, до «бдительності»,тобто пильності. Ось звернення  чолового  низової структури,обнародуване   в  місцевому  друкованому  часописі. «Основні завдання функціонування телефону довіри: надання роз’яснень  щодо повноважень органів ДКРС, фіксація повідомлень про порушення чинного законодавства при використанні бюджетних коштів, використання державного чи комунального майна об’єктами підконтрольними органам ДКРС, фіксація повідомлень стосовно неправомірних дій (бездіяльність) та рішень службових осіб органів ДКРС під час здійснення ними своїх  повноважень…».Не інакше, як слово в слово  передано  службовий  циркуляр з центру, мета якого забезпечити двосторонній контакт. Шкода,  що не утруднюють себе  повязати це з практичними результатами у роботі .  Все змахує на чергову  пропагандистську галочку.

 Відомо, що левова частина  бюджету використовується   не за призначенням,а точніше-  розкрадається. Не є винятком  і наш  самбірський регіон .Тому не зайве було б довідатись, що з цього приводу  «зафіксували» фінансові дозорці, які і де зловживання виявили, як використовуються кошти платників податків тощо?  

 Така деталь. Не раз і не два доводилось спостерігати картину ,коли при намаганні пенсіонерів безкоштовно скористатись  громадським транспортом, їм «делікатно» показують  на поріг. Напрошується запитання: чи доходять до водіїв не малі (понад мільйон грн.) бюджетні асигнування, призначені для  обслуговування пільгових категорій осіб? Чи не спрацьовує тут відома схема відкату?  То хто ж має це «фіксувати»? Якого «телефону довіри» потрібно?

 КПРС і ДКРС-  не тотожні структури. Перша віджила  своє існування, але і  від останньої  попахує комуністичним нафталіном,  коли  іноді переобтяжують себе формальністю, замість конкретного  результату .   Тому   існує ймовірність переплутати  ці  назви.

 

Переглядів: 829 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Хрін   (23.09.2013 21:08) [Материал]
Нібито керівник ДКРС- КПРС перед тим як донька мала йти у декретну відпустку влаштував її завмедпунктом з правом отримати пільгове комунальне житло за кілометр від Самбора.

1 Вітровий   (29.01.2012 21:29) [Материал]
Автор дещо драматизував ситуацію. КРУ викомує свої функції в межах повноваженью Паралель не доречна. Добре хоч у якийсь спосіб говорять про порушників закону.

Ім`я *:
Email *:
Код *: