Головна » 2013 » Жовтень » 1 » "Ультрас Самбір" - на марші! У рідній хаті- своя правда.
10:04
"Ультрас Самбір" - на марші! У рідній хаті- своя правда.
123456

  Минулої неділі відбувся останній  матч в цьому сезоні на міському стадіоні серед команд прем,єр-ліги області . Гостями був "Шахтар" з Червонограда.Гра закінчилась нульовою нічиєю. Юнаки поступились з рахунком 0:2.

  Отже, з 30 очками наші земляки посідають щосте місце, а турнірну таблицю впевнено очолює "Рух" з Винників- 41 очко.

Повідомлення ФІФА про дискваліфікацію Арени-Львів до 2018 року та проведення чергового відбіркового матчу збірної України в Харкові без участі вболівальників, впало на наші голови, як грім серед ясного неба.

  Ця подія сколихнула, а точніше стривожила, спортивну громадськість в тому числіі самбірчан. Символічно, що за кілька годин до недільного поєдинку, "Ультрас" зібрались біля пам"ятника лідеру нації Степану Бандери. Зібрались, як на сповідь, а звідси організованою ходою рушили колоною до своєї головної спорт-арени.

  Серед гасел, що линули вулицями міста та ринкового майдану, чи не найбільш  гучними були: "Свободу Павлюченкам"... Так, чи інакше, спортивна юнь не байдужа, а точніше вразлива до, м"яко кажучи, перекосів у правовій системі держави  і не тільки...

  Можна лишень здогадуватись звідки йдуть витоки підступного рішення ФІФА із намаганням підірвати престиж України на континенті перед історичним поворотом- підписанням угоди про асоціацію з Євросоюзом у Вільнюсі.

  Як би там не було і нам  треба робити висновки: "стріляють" у найвразливіші місця -молодь, по галицькому краю, як оголеному нерві державі.

  Не давати приводу для цього, пам"ятаючи пророчі слова: у рідній хаті - своя правда.
На світлині фрагмент гри самбірчан з гірниками. На дальному плані "Ультрас" за роботою.


Антон Рогач
Світлини Христини Бондаренко
Переглядів: 1121 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Хаман   (06.10.2013 09:19) [Материал]
Ось у кого треба вчитись патріотизму. Без політзашореності, на ентузіазі, на емоціях і діях виявляють свою належність славним предкам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: