Головна » 2013 » Жовтень » 13 » Спорт- як женьшень на українські розятренні душі !
16:39
Спорт- як женьшень на українські розятренні душі !
123456


Минулий тиждень минув під прапором єдності  українства не залежно від етнічного походження. Приводом для цього стали перемоги Володимира Кличка у двобою з росіянином Олександром Повєткіним і  збірної  з футболу українців над поляками.

 Поєдинок боксерів-суперваговиків мав принципове значення у час нинішнього політично-торгового протистояння з Північним сусідом напередодні підписання угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі. Зрештою, самі росіяни надали цій спортивній події виключно політичного забарвлення.  Але не так сталося, як їм гадалося- «Залізний  молот»  взяв верх над «Російським вітязем».

З неймовірним почуттям очікували ми результату  відбіркового матчу чемпіонату світу з футболу серед збірних команд України і Польщі.  У відповідь на гол Андрія Ярмоленка у другому таймі   над стадіоном СК”Металіст” у Харкові   гучно «хвилею» неслось: Слава Україні! Героям Слава!

Цікаво чи до цих слів упівської клятви-вітання  долучились Допа і Гепа , як і 148 депутатів-прохачів, а точніше, за висловом першого Президента Леоніда Кравчука, зрадників, до Сейму РП, визнати волинські події часів  останньої світової війни геноцидом українців супроти поляків?...

Всього дві останні тріумфальні спортивні  події, але як  високо піднято  авторитет держави на континенті ,продемонстровано єдність вболівальників, і не тільки , від півдня і півночі, від заходу до сходу,  за її честь і авторитет .

Без перебільшення, в теперішньому розбурханому  політичному середовищі , ці спортивні видовища стали женьшенем  в наших розятренних українських душах. Це додає спокою і впевненості на європейському шляху. Та чи на довго?...


Переглядів: 622 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: