Головна » 2013 » Листопад » 2 » Думка очевидця із зали сесії Райради. Реакція переглядача сайту на матеріал " На Старосамбірщині завертепили..."(оригінал листа збережено).
23:00
Думка очевидця із зали сесії Райради. Реакція переглядача сайту на матеріал " На Старосамбірщині завертепили..."(оригінал листа збережено).
123456


Скільки потрібно ще адміністративних будинків та помічників?для діючого голови міської ради м. Старого Самбора, щоб місцеві слуги народу повноцінно працювали на всю громаду без вийнятку, незважаючи на партійну приналежність, чи віросповідання.

Повним ходом йде третій термін «титанічної праці міського голови п. Грися на займаній ним посаді», яку йому довірила громада. Що зроблено? Зараз не буду перераховувати, не шляхетна це справа, нехай пан голова особисто відзвітує перед громадою на міському зібранні це його обов’язок згідно чинного законодавства.

Доречі, він працює не безкоштовно зрештою озвучить свою заробітну плату і заодно своїх помічників. Ці гроші вони отримують від нас від громади, як від платників податків.

Але повернімось до головного питання, - питання Старосамбірського кінотетеру ім.Т.Шевченка. Міський голова просить передати будинок кінотеатру на баланс міської ради.

Не розумію для чого забирати в Районної ради і передавати до міської ради?

Для чого брати кредит у сумі 10мільйонів гривень і класти на плечі старосамбірчан такий фінансовий тягар, коли кожна господиня платить колосальні гроші за водопостачання, каланізацію і комунальні послуги.

З іншого боку, якщо пан голова відчуває себе добрим батьком, щедрим батьком старосамбірчан нехай із власної кишені виділяє чи дає 10 мільйонів гривень ці гроші до копійочки пішли б на пониження комунальних тарифів і від ремонтування вулиць та вуличного освітлення.

Тоді,будьте ласкаві,пане Голово приймаємо ваш дарунок на благо рідного міста. Доречі,такі дарунки, або почуття до обов’язку робить декілька років поспіль наш земляк Андрій Лопушанський, котрому ваша присутність у його команді на минулорічних виборах до Верховної Ради України лише зашкодила стати депутатом.

Так що, пане Голово Ваша пропозиція про кінотеатр – пропозиція від лукавого, абсолютно не доречна в даний час, а найнебезпечніше вона є недопустимою, тому що це «кістка» кинута в громаду, яка тільки розділить нас, а не сконсолідує  у такий відповідальний час нашої євроінтеграції.

Шановна громадо!Не піддаймося на оману!

Шановні Депутати,представники громади це стосується Вас найперше будьте пильними у прийнятті рішень!

Будь-ласка закінчімо розпочаті роботи до зими. Розпочаті роботи з дорогою, тротуаром, а не набираймо нові кредити, бо кредити потрібно повертати з процентами, а ми, судячи із теперішнього вигляду міста – є банкрутами.

З повагою, Богдан Петрина, мешканець Старого Самбора.


Переглядів: 643 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 СТЕПАН   (07.11.2013 02:09) [Материал]
ЧОМУ ДОСТУП ЗАБОРОНЕНО?!грисі бояться !!!

1 Кіндер   (04.11.2013 02:15) [Материал]
Здається, хтось очолював старосамбірський рекит, а потім чкурнув у Чікаго. Щось прізвище знайоме? Нагадайте люди добрі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: