Головна » 2013 » Листопад » 3 » На Старосамбірщині завертепили...
15:40
На Старосамбірщині завертепили...
123456


.

Буря в склянці води  дійшла відмітки «девятого валу», коли  на сесії районної ради вирішили обговорити питання про  передачу приміщення районного кінотеатру на баланс  міської ради. Хоч вердикту винесено не було, але чиновники завертепили. Одні схвально віднеслися до цього проекту, мовляв, Старий Самбір чи не єдине містечко, де  не має ратуші, а діюче приміщення міськради не відповідає сучасним потребам. Інші , як завжди в таких випадках,розгледіли в благих намірах корупційну складову.

«Вогню» в дискусію додав виступ Старосамбірського міського голови пана Івана Грися, який обіцяв всі клопоти з реконструкції  будівлі під  чиновницький  офіс взяти на свої плечі. Більше того, нібито, заручився підтримкою одного з комерційних банків про надання  кредиту  в сумі 10млн. грн...

А далі, як кажуть, пішло -поїхало. ..Різноманітні  чутки- плітки  набирають все  широкого розголосу. Серед них є й такі , що припускають у випадку успішного реалізації проекту міський голова п. Грись претендуватиме на четверту каденцію урядування. Підозрюють, що і новий голова районної  ради Орест Бонк, свідомо, чи  не свідомо, нібито має намір долучитись до «освоєння» майбутнього кредиту.

Ця тема набрала розголосу і серед базарного люду. І є чого дивуватись від депутатів-вертепників простим  старосамбірчанам, адже  коштів на ремонт доріг, хідників не має, комунальна господарка, м'яко кажучи, кульгає,  у жалюгідному стані соціально-культурні об"єкти, а тут така забаганка  на широку ногу, точніше –«глибоку кишеню»...

 Не дрімають і громадські активісти, які вирішили «революційну ситуацію» взяти під свій контроль. З цією метою збирають підписи місцевих мешканців до районних депутатів, щоб не допустити передачі  приміщення районного кінотеатру  "з рук в руки” без врахування  їхньої думки.

Як кажуть, кожна із сторін вбачає в цьому свій інтерес , привідний ремінь нашого буття запущено у дію. А що далі???...

Переглядів: 593 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Горбатий   (10.11.2013 14:13) [Материал]
Ну чого міряємо чи стрижемо всіх під один гребень. По трохи провиднюється в кишенях так само.Можемо вільно молитись, а не так як за комуни. Добре що війни не має і ніхто сірники та сіль не скуповує. Героям слава.

6 СТЕПАН   (09.11.2013 16:22) [Материал]
Це правда!Бурян маємо полоти МИ! Але і МИ БУДЕМО ВРОЖАЙ ЗБИРАТИ!

!

5 bohdan petryna   (09.11.2013 15:45) [Материал]
Накінець почув за два роки-правдиве слово МАФІЯ про яке я говорю,більше того суцільний спрут в усіх сферах життя.Ми хлібороби з діда-прадіда,а тому виполимо цей бурян і наше зерно плідно зародить,а збирати врожай будуть наші діти.

4 Хома   (07.11.2013 20:42) [Материал]
п. Бонк скоро почав мішати державну кишеню із власною. Може вернемо Горбового до влади? Він не крав з перших каденцій. Потім передав "досвіт" Грисю- відкривай останній конверт.

3 СТЕПАН   (07.11.2013 01:46) [Материал]
п Бонку пора голову попелом посипати!

2 Богдан   (06.11.2013 22:22) [Материал]
Думка абсолютно правильна

1 СТЕПАН   (06.11.2013 15:08) [Материал]
А далі як завжди- накрасти повні кишені !грисів багато!

Ім`я *:
Email *:
Код *: