Головна » 2013 » Листопад » 23 » Голодомор- як геноцид української нації. 80 років пам"яті жертв більшовиків.
10:14
Голодомор- як геноцид української нації. 80 років пам"яті жертв більшовиків.
123456
У двадцятому столітті український нарід переніс  страхіття- Голодомор, як геноцид нації. Чому Ізраїль на державному рівні не визнає цього факту? Росія- відомо, бо спадкоємець більшовицько-сталінсько-кагановицьго режиму.
Доносити правду про мучиницьку гибель  предків-  обов''язок кожного, хто народився на
святій козацькій землі України!

Відзначаючи ці трагічні сторінки в нашій історії ми повинні дати відповідь собі і нащадкам: який вектор подальшого розвитку ми обрали? Більше семидесяти процентів дали ствердну відповідь- Європа. Власне до дому, де знаходимось не тільки географічно, а і ментально.
В кінці 2004року на помаранчевому Майдані абсолютна більшість громадян підтримала курс на демократизацію суспільства. Але не так сталося , як гадалося. Віддали ініціативу в руки лідерів,які схибили перед матеріальними статками. Користуючись безконтрольністю з  боку громад вони почали вирішувати особисті справи, гетьманські амбіції взяли верх над реальністю.
Як би там не було- Майдан дав поштовх для усвідомлення в свої сили. Хоч і поволі, день за днем утверджуються європейські принципи життя завдяки людським контактам з країнами Заходу, набирають сили громадські самодіяльні структури.
Нині на черзі- Євро-майдани, які дають про себе знати в різних куточках сходу і заходу, півдня і півночі держави.
Усвідомлення своєї трагічної історії часів Голодомору, політичних репресій є стимулом для незворотності Європейського вибору.
Співпадіння в часі відзначення  цих подій робить наш нарід більш монолітним в досягненні вікових цілей до незворотності курсу  побудови суспільства на засадах правди і добра.
В єдності наша сила. Це запорука того, що Голодомор, як геноцид  української нації набуде планетарного визнання.
Слава Україні!

Переглядів: 667 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: