Головна » 2013 » Грудень » 18 » Грошовий ізмор навис над комунальниками Самбора та невчасна виплати зарплати працівникам Самбірської райдержадміністрації
18:00
Грошовий ізмор навис над комунальниками Самбора та невчасна виплати зарплати працівникам Самбірської райдержадміністрації
123456

Ось уже четвертий місяць не отримують своєчасну заробітну платню працівники Самбірського комунального підприємства  «Обєднане». Не випадково на міських вулицях помітно переповнені контейнери із сміттям, подекуди  вони не прибираються.

У ці дні, коли вирують  євромайдани, невдоволенні  діями влади , затримку із виплатою заробітної плати відчули також і працівники райдержадміністрації.

Міська влада намагається  компенсувати заборгованість за рахунок власних резервів, але казначейство блокує рахунки. Спрацьовує владна вертикаль. В цій ситуації опинились і держслужбовці районного рівня, яким складно пояснити сімям  фінансові неподобства.

Тим часом урядовці  різного рівня намагаються проводити мобілізаційну компанію для поїздки бюджетників у Київ на, так званий,  антимайдан. Можна лишень здогадуватись, що такі вояжі відбуваються, напевно, і за рахунок платників податків. Все це викликає невдоволення .

Слід сподіватись, що грошова напруга спаде.

Переглядів: 547 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: