Головна » 2013 » Грудень » 30 » За київським євромайданом проглядається самбірська азія-опа...
19:14
За київським євромайданом проглядається самбірська азія-опа...
123456

Кожний слов”янин, а точніше християнин, з боллю у душі переживає події, які відбуваються у незалежній Україні в ці дні. Віримо, що добро переможе зло. Не можна бути байдужим, що діється на  євромайдані  у Києві. Не має слів, щоб передати гнів, який охоплює серце і душу, коли показують телекадри  звірячого  побиття беркутівцями молоді у ніч  на 30 листопада. Хто дав наказ так вчиняти можна тільки здогадуватись.

Про епізоди розгону мирних демонстрантів на вул. Банковій у Києві 1-го грудня, коли провокатори виконували замовлення «власть імущих», вже переговорено. ..

Ніч 11 грудня перенесли  в особливій тривозі. І це після того, як президент Янукович трьом своїм попередникам- Кравчуку, Кучмі і  Ющенку прилюдно в телеефірі заявив: ніякого розгону мирних демонстрантів більше не буде...

Лишень  нічні дзвони Михайлівського Собору, які розбудили київлян, зупинили цю новітню татарську орду...

Тепер про будні . День і ніч говоримо про наш європейський вибір. Та огляньмось навколо себе. Один приклад. Вже більше , як півроку з тротуару на вулиці Івана Франка в Самборі викорчували вікове дерево біля поліклініки колишнього військового шпиталю. До речі, приміщення спритні ділки швидко приватизували. Зрозуміло, не обійшлось без внутрішнього ремонту з євроофісами-кабінетами. Навіть знакову рекламу на  видному місці будівлі вивели- стоматологічна клініка. Але поруч  величезна яма  більше як півроку муляє око перехожих . В слотливу погоду багнюка розноситься на сотні метрів. Не має на то ради. Зателефонували  про ці неподобства до  міської влади , а там відповіли: керівники у Києві на майдані.

Скажете, мішаємо праведне з грішним... Одні виходять на майдани, аби відстояти свою честь і гідність, а інші- казьонний мундин.

Помаранчева революція захлиснулась ,бо обмежились «інвентаризацією» верхівки і то не завжди вдало.  Нинішні бандюковичі заполонили владну вертикаль, як по горизонталі, так і по вертикалі.

Самбірські  «домкрати»-депутати не є виключенням. Наведений вище епізод та недавній  дерибан  чотирьох гектарів  землі під садово-огородні ділянки  цьому підтвердження.

 Одне слово, за київською Європою, проглядається самбірська азія-опа...

 Микола Круглов, м. Самбір, росіянин за національністю, українець за духом,  член народного об"єднання "Майдан".

Переглядів: 788 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 СБУ   (28.12.2013 15:24) [Материал]
100%

1 stepan   (27.12.2013 17:10) [Материал]
НАСТАВ ЧАС ГНАТИ І САМБІРСЬКИХ домкратів!

Ім`я *:
Email *:
Код *: