Головна » 2014 » Січень » 3 » Поважний ювілей у поважної людини на київських барикадах!
12:57
Поважний ювілей у поважної людини на київських барикадах!
123456


У Миколи Павловича Тарановського поважний  ювілей -75! Примірний сімянин, вимогливий батько, щирий і люблячий дідусь- так відгукуються про нього у родині. Для тих, хто з ним спілкується розповідають як про відкриту і багатогранну натуру. Народившись на Хмельниччині серцем і душею прикіпів  до прикарпатського краю.

 Тут звів родинне гніздо після закінчення чернівецького кооперативного технікуму. Ось уже понад 50 років повязав свою долю із Самбірщиною. Починав трудову діяльність на скромній посаді керівника паливного управління, де переніс гоніння з боку так званих демократичних яструбів. Плідною і результативною була його праця на посаді начальника міського комунгоспу, а потім на самбірському філіалі «Львівхолод».

Не дрімає ветеран під час перебування на пенсії. Його хобі- бджолярство. Годинами може розмовляти на цю тему, щиро ділитись секретами пасічника . Годі віднайти медоносну чи лікарську рослину, якій він не дав би глибоку і фахову характеристику. Така обізнаність дивує, адже за цими скупими словами - щоденна праця над відповідною літературою. ЇЇ ретально систематизує за тематикою.

Знають Миколу Павловича, як моржа зі стажем. Не один десяток самбірчан круглорічно наслідують цей  приклад ,не залежно від примх погоди. Майже кожного дня його можна зустріти на ранковій пробіжці. Принцип в здоровому тілі – здоровий дух підтримує щодня, щогодини.Такій вольовій наполегливості варто позаздрити і повчитись.

Розповідь про цю на диво товариську, доброзичливу людину була б не повною, якщо б не згадати про захоплення шахами.Як і в цій стародавній грі в житті  передбачає на кілька ходів  вперед. Саме тому з хвилюванням переносить нинішні тривожні дні на київському Євромайдані, де разом з українськими патріотами відзначає  75- річний  ювілей.

Після втоми любить розслабитись з друзями, знайомими в лазні. А яка парна без чаю з різнотравя, приготовленого за особистим рецептом...

Ось такий наш ювіляр з оптимізмом у житті. Як нива засівається зерном,  він людяністю засіває свій земний шлях . Здоровя і щастя  зичимо на Многая літа!

P.S.До цих вітань приєднується мила  дружина Ємілія Іванівна, дочки Тетяна і Валентина та четверо онуків.

Переглядів: 691 | Додав: Oksana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 КОЗАК МАМАЙ   (04.02.2014 23:31) [Материал]
Є ГАРНІ ЛЮДИ ПОСЕРЕД НАС!ДАЙ БОГ ЇМ ЗДОРОВЯ! ПРИКРО-є й так звані фермери-лісники-мери---академіки місцевого розливу з дешевим авторитетом а то й без нього!

Ім`я *:
Email *:
Код *: