Головна » 2014 » Січень » 20 » Де ковзанки, панове свободолюбиві депутати, чиновники?
11:17
Де ковзанки, панове свободолюбиві депутати, чиновники?
123456

    Тут могла б бути ковзанка?

Цей матеріал побачив "світ" рівно рік тому. Ми вирішили його повторити і нагадати урядникам,що кувати фізичний гарт підростаючої зміни, її дозвілля потрібно за будь-яких обставин. Лише фізично і духовно здорова нація непереможна.За нинішніх тривожних обставин це особливо актуально і слід пам'ятати.

 Вже майже місяць як тримаються морози. Здавалось би чиновницька челядь разом із  спортивними ентузіастами  створять умови для розважання дітвори і не тільки. Скільки треба затрат, аби в місті залити хоч одну ковзанку? Місць для цього більше ніж достатньо. Якщо не на стадіоні ,то на баскетбольному майданчику спортшколи, або на евромайданчику  «на смітнику», якщо б не зашкодило покриттю. Подібно до того, що ніхто цим не переймається. Батьки змушені своїх дітей відправляти до Львова на ковзанки. А це не малі гроші: за 1год. прокату інвентаря і розваг- 30грн. Тепер витрати на дорогу, харч. А ці кошти могли б залишитись у місті. Додайте, що і гарячі напитки користувались би попитом. Чому такі черстві душі у чиновників ратуші? Можна собі лишень уявити скільки малечі,їх батьків потягнулись  би до ковзанок, особливо у вечірній час. Повторюємо ,затрати мізерні, а користі для здоров я , змістовного відпочинку чимало.

 Переглянув порядок дня сесії міськради, котра має відбутись 14 лютого.  23 питання включено крім різного,з них два про пластовий рух. Чи варто заглиблюватись у його  сторічну давнину, нехтуючи сьогоднішніми потребами молоді? Виходить працюємо для галочки.  Чи не перетворюємо рух пластунів у піонерсько-комсомольські заходи? Яку ідеологію сповідують у ратуші в роботі з підростаючим поколінням?

 Інше.Кошти, які мали б направлятись на оздоровчо-спортивну роботу, використовуються для «висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування"». Разом з  районним бюджетом ця сума складає майже мільйон гривень. Панове, так звані свободолюбиві депутати, перед виборами розриваєте на собі сорочки, переконуєте , що будете дбати про ощадливе і раціональне використання кожної копійки платників податку, а що виходить в дійсності? Про це варто поговорити окремо.

м.Самбір

Переглядів: 120 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
0  
3 Василь   (14.02.2012 17:44)
Може скористаємось порадою Самбірчанки? Слушна пропозиція. Не всі чиновники такі черстві і , напевно, не вся молодь за ком,ютерами в кращому випадку, в гіршому- у барах. За лопати і до роботи. За ким ініціатива?

0  
2 самбірчанка   (14.02.2012 11:28)
Та зовсім не треба було закладати коштів . Є прекрасне місце на озері біля памятника С.Бандері , тільки треба було розчистити від снігу і площадка готоаа . Та теперішні діти інертні - ані хокею , ані катання на санках , мабуть усі в компютерах , а жаль - адже зима скоро закінчиться , а яка красота була !!!!!!!!!!!!!!

0  
* 1 Oksana   (10.02.2012 21:36)
Що ви хочете від полковників з ратуші "вші з бізнесу". Колоною їхати на фуршет до технікуму при призначені нового керівника. Яка ковзанка для Петра Талановитого? Його "шафа" опікується садочками, там дають каву з медом...і касу на дорогу як опікуну.
Переглядів: 723 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 КОЗАК МАМАЙ   (04.02.2014 04:40) [Материал]
А самбірчани для чого! Палиці в руки - і вигнати гімнюхів з ратуші назавжди!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: