Головна » 2014 » Лютий » 15 » Маршрут автомайдану дорогами Прикарпаття з рикошетом по автошляхових філіалах та їх покровителях.
21:59
Маршрут автомайдану дорогами Прикарпаття з рикошетом по автошляхових філіалах та їх покровителях.
123456

Ідею столичного автомайдану першими в регіоні підхопили на Турківщині. Потім їх наслідували сусіди старосамбірчани, а на минулому тижні до них долучились і автомобілісти нашого міста та району, відвідавши разом міжнародний пункт пропуску  Смільниця- Кросценко на кордоні з Польщею ,як знак подяки полякам  за підтримку української мирної  акції протесту .

Цієї суботи  автомобільна кавалькада з державною символікою проїхалась сільськими шляхами Самбірщини.  Декотрі з селян, зустрічаючи їх, так перейнялись революційними духом, що на очах виступали сльози радості і тривоги. Радості  від віри у незворотність покарання злочинців у законі, тривоги,бо  на київських барикадах, в складних умовах, відстоюють право на гідне життя сотні наших земляків.

Автомайданівці також  ще раз пересвідчились в якому занедбаному стані перебуває шляхове полотне. На окремих відрізках доріг вже і не помітно , що там був прокладений асфальт. Роками ніхто не займається ремонтом. З цих крихт, що виділяються на ямкове латання , чиновники умудряються ще й красти. Сільські хати обабіч вулиць «обштукатурені» болотом.

Через бездоріжжя порушується графік виїзду автобусів на маршрути. Щорічно тільки  в Самбірському районі держава передбачає бюджетну дотацію біля  2,5млн.грн.на перевезення пільгових категорій пасажирів для АТП 14608. Прикро, що  відсутня гласність у їх розподілі для ремонту рухомого складу, не виключено що частина коштів, використовується ,як відкат.

Напрошується також запитання  за які кошти  дехто з  керівників автоколон в останні роки придбав нерухомість вартістю у сотні тисяч зелених. Не відстають від них і  керівники шляхових служб, що обзавелись відпочинковими комплексами у кілька десятків гектарів. Ще й спромоглись прокласти до них дорогу по якій, хоч яйце коти.

На цьому фоні контрастує стан шляхів місцевого значення.

Нарікаючи на київських столоначальників, учасники місцевого автомайдану, виявили серйозні прорахунки у роботі  їх низових «філіалів» та покровителів з числа місцевого чиновництва. Одне слово, боротьба за європейські цінності має йти як по вертикалі, так і по горизонталі.


Переглядів: 665 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Дашкович   (18.02.2014 11:07) [Материал]
Коли один з районних керівників автомобільних служб переймається приватним рибним господарством то яі дороги можуть бутит? До хати власної асфальт, до фазенди асфальт, до дач асфальт за державні гроші. Як це можна терпіти?

Ім`я *:
Email *:
Код *: