Головна » 2014 » Лютий » 25 » Не вмер Гаврило та галушка задавила. Орендна комбінація.
21:56
Не вмер Гаврило та галушка задавила. Орендна комбінація.
123456

Йдеться про приміщення на вул. Б.Хмельницького в Самборі з відомими вивісками: "комітет опору диктатури"," страйковий комітет", яке на нинішній час ще перебуває під власністю міської громади.

Свого часу воно було віддано в оренду КУНу. Як зясувалось, останнє не взмозі оплачувати щорічно оренду по 20 тис.грн. (мабуть «дихали до кишені»). Тому вірішили розділити  його під «соціально значущими організаціями- Братство вояків ОУН-УПА та пластунами»- пишеться в  самбірському додатку ВЗ.

Оцінку керівництву "братства" можна було б дати хоча б по тому , як  на останніх виборах до Верховної Ради, деякі станичні- упівці, шпаки підтримували не  Тетяну Чорновол, а більш грошового кандидата. За принципом: хто більше дасть -за того і танцюємо.  До «танцювались» ми всі разом до того, що чи не  кожен 10-й виборець по 120 в.о. проголосував за партію регіонів. Нині оплакуємо за їх жертвами.

Тепер спустимось на грішну землю.  У всі часи  ратушні владоможці ночами мізкували і мізкують, як втримати назване приміщення під своєю опікою і зрозуміло чому, бо мова йде про нерухомість в центрі міста площею біля 100 кв. м., де кожен квадрат  по  ринкових цінах має вартість  700-800 доларів.

Під шумок наближення шевченківського ювілею  вирішили   впорядкувати  його, здогадуємось, що за бюджетний кошт, як « постійно діючий центр  партійної, громадської та виховної роботи» (додаток ВЗ). Одним словом  реанімувати після більше як десятирічного «мертвого» сезону. ..

Кілька місяців тому міська громада була поставлена перед фактом роздерибанення чотирьох гектарів землі під садово-огородні ділянки. Де гарантія, що комбінації з  орендарями не продиктована меркантильними схемами ?

За часів  незалежності в Самборі не проведено жодного відкритого, чесного аукціону з продажу нерухомості, земельних ділянок. Може хоч тепер спроможемо? Інакше виходить, як у цій приповідці: не вмер Гаврило та галушка задавила. Кому  вигідна така  «орендна» комбінація  за рахунок платників податку за символічною ціною- 1грн. у рік. Так можна бавитись у політику за громадський рахунок, при дірявій міській казні.

P.S.Про діяння януковичів, клюєвих, захарченків та інших вбивць є нині кому розбиратись. Але процес очищення суспільства повинен іти паралельним шляхом: зверху і знизу- крахоборів потрібно виводити на чисту воду. Вибори до місцевих органів влади неминучі.



Переглядів: 807 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: