Головна » 2014 » Червень » 18 » По заячому сліду... до ведмежої барлоги. Відповідь на пильність самбірських міліціянтів
18:51
По заячому сліду... до ведмежої барлоги. Відповідь на пильність самбірських міліціянтів
123456

Днями завдяки ZIKy планетаного розголосу набрав факт пікетування самбірської міліції  чорнобильськими активістами та афганцями за  порушення кримінальної справи проти офіцера у відставці, ліквідатора аварії на Чернобильській   АС , афганця Андрія Кульчицького.

Як йдеться в цьому  інтернет-сайті ,п.Кульчицького з однодумцями  впіймали за «завантаженням шутру на маленький тракторний приціп...» на річці Дністер. Виявляється, що цей будматеріал активісти мали намір використати для  зведення пам”ятного Знака побратимам на міському  меморіальному комплексі . Роботи ці  велись з погодженням  і дозволом районних властей.

Не будемо розповідати, як поводились правоохоронці   і члени самооборони з ймовірними "злочинцями" , але...

Та чи не варто сконцентрувати свою увагу і енергію у боротьбі  з самовільним вивозом з русла Дністра гравійно-піщаної суміші у більш привабливому для крадіїв проекті?. Подейкують, що нібито для цього  «залізобетонним»  прикриттям є санітарна зона міського водоканалу.

 


.

 

У світлий день потужна техніка використовується для виробничих цілей, а коли настає ніч... Щоб не переплутати «маленький тракторний причіп» з навантаженими шутром КАМАЗами радимо озброїтись приборами нічного бачення.

Але, як мовиться ,не впійманий- не злодій. Та й не наша це компетенція відбирати  хліб у тих, хто за професійним обов”язком повинен цим займатись. Ми лишень висловлюємо свої припущення,здогадки тощо.  Спонукає до таких висновків - «заячий слід», який може привести ...до «ведмежої барлоги». Де вона?  Відповідь могли б  дати самбірські міліціянти та їх підручні  із загону самооборони.

Сподіваємось, що так воно і буде,

P.S.Натисніть мишкою на світлину і побачите забраження в збільшеному вигляді.

 

Переглядів: 877 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Гуцул   (21.06.2014 11:37) [Материал]
Усім відомо,що заячий слід провадить до ранчо відомого ковбоя Джо.Чув,же має велику гризоту-москалі відмовились купляти його польсько-бойківське м"єсо.

3 Микитяк   (21.06.2014 01:15) [Материал]
Тарас стаканович- є такий юрист у міській раді що пережив всіх голів (відомо чому в народі має таку кличку) каже що ніякий криміналіст по "заяцю" не докаже чия та техніка. Фертик.Абзац.Не гоніть неправду

2 Гроза   (19.06.2014 13:13) [Материал]
Хаба криміналіст може визначити чий слід веде до "зелених". Поки "речові докази" наяву прокуратура зробить свої висновки.Сьогодна, а не завтра, бо "заяць" втече..

1 Кміть   (19.06.2014 05:58) [Материал]
Смішно.Натякаєте, що заячий слід веде до ратушної берлоги? Проте і так всі знають. Пишіть простіше-
КТ- Крутий Терорист. Слава Україні!

Ім`я *:
Email *:
Код *: