Головна » 2014 » Липень » 12 » На 70-річчі УГВР військові частини Самбірщини продемонструють свої бойові можливості .
13:14
На 70-річчі УГВР військові частини Самбірщини продемонструють свої бойові можливості .
123456

У  рамках програми заходів з нагоди 70-річчя Української Головної Визвольної Ради, яке відзначатиметься у неділю, 13 липня, в с. Сприня Самбірського району , уперше відбудеться презентація військових частин Самбірського гарнізону.

За словами заступника голови районної ради Віталія Кімака, зокрема, зможуть більше дізнатися про бойові можливості Новокалинівського вертолітного полку армійської авіації, військових хімічного та радіаційного захисту, саперів і радіотехніків.

Нагадаємо, що багато армійців цих військових частин нині беруть активну участь в АТО зі звільнення східних областей України від сепаратистів та їхніх російських найманців.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 600 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Гуцул   (13.07.2014 14:48) [Материал]
Адмін,пропоную звернутись до Миколи Козлова,хакер від бога.Інформація в нет-клубі біля "Кобзаря".Маю надію,що допоможе.Відповідальна людина."Інтер-чайників" в Самборі-море,але це все дешеві понти.

0  
2 Oksana   (13.07.2014 08:44) [Материал]
пане Гуцул! Дякуємо за слушне зауваження. Але одні нам радять, інші пропонують, другі страшать, є й такі , що погрожують. Повірте в складний час живемо. Може підкажете хто може допомогти мат., щоб забрати банер рекламний? Мішає для перегляду. Єдина втіха, що неділя. Хтось знаходить розраду у річці Дністер, хтось у церкві, а ми через свої можливості стараємось донести інформацію, яку не завжди можуть подати ЗМІ, які утримуються на наші кошти.Така правда. Загалом коли переглядаємо події зі Сходу держави- одне розчарування. Однак, боротись треба. Ще раз дякуємо, що не байдужі.

1 Гуцул   (12.07.2014 22:41) [Материал]
Адмін,прохання прибрати заставку з ментами,не пасує.Хіба важко відшукати фото реальних військових?

Ім`я *:
Email *:
Код *: