Головна » 2014 » Липень » 23 » Війна війною, а жити треба
21:53
Війна війною, а жити треба
123456

Як би ми не переймались подіями на Сході держави, пов’язаних з боротьбою із путінськими терористами, життя заставляє переключатись  на мирну працю. Для селянина чи не найвідповідальніша пора- жнива. Цьогоріч зернові у нашому краї обдарували хліборобів щедрим врожаєм. Справедливо кажуть :не той врожай, що в полі,а  той, що в коморі. Тому і  поспішають власники земельних ділянок, щоб вчасно зібрати вирощене.

Уже не перший рік їм на поміч приходить  житель села Нагірного Володимир Романович   Комаровський, який завчасу придбав комбайн,  втрати якого зведені до мінімуму. До  роботи у полі  залучив сина Юрка. Благо техніку підготовили  обидва заздалегідь.

Ціну погожої літньої години пан Комаровський знає добре, адже не один десяток років був керівником господарства. Охоче дає пораду, які гербіциди використовувати проти бурянів, в дотримувані сівозміни тощо. Тому і замовників у нього не бракує

Як правило , фермери турбуються  , аби дати раду із своїми посівами, а  маленькі площі одноосібників  залишають  на «закуску».  Але  конкуренція йде на користь загальної справи.

Запашна пшенична паляниця буде у кожного на столі. Буде чим кормити і птицю, і поросятко.

Та за цими щоденними хліборобськими клопотами не втамовується біль за наших вояків, які гинуть за рідну державу, за майбутнє дітей.

На світлині :В.Комаровський за кермом комбайна, поруч син Юрко з черговим клієнтом.

Переглядів: 699 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: