Головна » 2014 » Липень » 25 » Як "розмінувати" мозги ВО "Свобода"?
15:52
Як "розмінувати" мозги ВО "Свобода"?
123456

  Як повідомлялось,  в четвер прем'єр-міністр України Яценюк заявив із трибуни Верховної Ради про відставку. "Я заявляю про відставку у зв'язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив", - сказав він.

.Якщо аналізувати хроніку подій на ранішньому засіданні Верховної Ради у четвер 24 липня то вона була наступною: в процесі розгляду пропозицій Уряду щодо  перегляду бюджету та долі газотранспортної системи нардепи з коаліції більшості "успішно" провалили ініціативи урядових законопроектів, які розглядались в другому читанні. В процесі дебатів керівник фракції  Віталія Кличка "Удар" Ковальчук неочікувано оголосив про вихід з коаліції більшості. Це підхопив лідер ВО "Свобода" Тягнибок.

Загадкою залишається співпадіння інтересів двох провідних  демо(димо)політсил без врахування думки БЮТ.Тим більше свою точку зору вони могли висловити і на вечірному засіданнні, а не в присутності Яценюка, підкреслюючи хто в домі господар.

Таким чином , нібито,"розчищалась" дорога Президенту для розпуску через місяць Верховної Ради і оголошення дати наступних  дострокових виборів. Сумніву не має,що Верховну(Зраду) Раду потрібно переобирати. Але чи  на часі , коли держава перебуває в стадії війни з путінськими диверсантами?

Очевидно для багатьох політиканів- це маслом по грудях.Склалось враження, що все  було зрежисовано "на горі". Ударівці покорились волі вищестоящого, а свободівці, використовуючи модну нині військову термінологію, "замінували свої мозги"...Чи вдасться їх розблокувати?

Хто відповість на запитання винесене в заголовок?

 

Переглядів: 550 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Гуцул   (26.07.2014 18:27) [Материал]
А хіба там є мозги? Смачні мозги,як би там не було,зі всіма симпатіями і антипатіями,готують на фазенді ковбоя Джо.Єдиний недолік-ПРигівський присмак.

Ім`я *:
Email *:
Код *: