Головна » 2014 » Липень » 29

 Доповнено 29 липня ц.р

  А як ми чекаємо їх повернення?  Весілля, зрозуміло, не можна скасовувати- життя продовжується. Але просипаюсь посеред ночі, а з головної самбірської фазенди в небо злітають феєрверки. Це з саме біля так званого Рандеву-Романтик  на вул. Копилевій, в Ралівці на торговому комплексі та і в інших розважальних закладах,

 І закон забороняє після 10-ї вечора такі гучні забави, але в країні йде війна, гинуть наші побратими ,то чи доцільно проводити  такі гульки із захцянками? Чи не можна в такому випадку обійтись без салютів?

  Пасувало б хлопцям з самбірської самооборони надавати по пащеках  батькам, що в ці тривожні дні  розбещують молодь. А чому дрімають правоохоронні органи? Чи хоч одного власника масових  гучних забав наказали? Невже, не дай Боже, хочуть дочекатись, аби в повітря разом з піротехнікою злетіли і їхні заклади?

Адже вони не будуть там вічно. Вони повернуться додому з найглибшого АТО і більше ніколи не будуть попередніми. Чи це розуміє завідуюча садочком, яка при зарплаті в 2,500, але не доларів - любить двічі відпочивати за кордоном, але не в Криму?

 Чи розуміє це товстий мент, який не хоче приймати заяву в ‪ # РВВС ‬, грубіянить відвідувачам і натякає на заправку службової машини - але не за свій рахунок?

 Чи розуміють це ДАІшник і суддя, які ..., які просто український ДАІшник і просто український суддя і цим все сказано?

  Чи розуміють це депутати, які під вивісками різноманітних партій прийшли і грабують народ, а прикриваються красивими назвами партій і рухів.

Переглядів: 694 | Додав: Oksana | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (3)