Головна » 2014 » Липень » 29 » Коли вони повернуться!!
10:20
Коли вони повернуться!!
123456

  

 Доповнено 29 липня ц.р

  А як ми чекаємо їх повернення?  Весілля, зрозуміло, не можна скасовувати- життя продовжується. Але просинаюсь посеред ночі, а з головної самбірської фазенди в небо злітають феєрверки. Це з саме біля так званого Рандеву-Романтик  на вул. Копилевій, в Ралівці на торговому комплексі та і в інших розважальних закладах,

 І закон забороняє після 10-ї вечора такі гучні забави, але в країні йде війна, гинуть наші побратими ,то чи доцільно проводити  такі гульки із захцянками? Чи не можна в такому випадку обійтись без салютів?

  Пасувало б хлопцям з самбірської самооборони надавати по пащеках  батькам, що в ці тривожні дні  розбещують молодь. А чому дрімають правоохоронні органи? Чи хоч одного власника масових  гучних забав наказали? Невже, не дай Боже, хочуть дочекатись, аби в повітря разом з піротехнікою злетіли і їхні заклади?

 

  Адже вони не будуть там вічно. Вони повернуться додому з найглибшого АТО і більше ніколи не будуть попередніми. Чи це розуміє завідуюча садочком, яка при зарплаті в 2,500, але не доларів - любить двічі відпочивати за кордоном, але не в Криму?

  Чи розуміє це товстий мент, який не хоче приймати заяву в ‪ # РВВС ‬, грубіянить відвідувачам і натякає на заправку службової машини - але не за свій рахунок?

  Чи розуміють це ДАІшник і суддя, які ..., які просто український ДАІшник і просто український суддя і цим все сказано?

  Чи розуміють це депутати, які під вивісками різноманітних партій прийшли і грабують народ, а прикриваються красивими назвами партій і рухів.

  Вони - ті, які повернуться - ніколи тепер не будуть просто відвідувачами, прохачами, позивачами, водіями, заявниками. Відтепер і назавжди вони - стрілки, артилеристи, льотчики, зв'язківці, гранатометники, механіки-водії БТРи так далі. Учасники бойових дій. Те, що вони робили і що вони бачили; те, що вони роблять і бачать зараз - міняє їх зсередини. Перепрошивати свідомість.

  Як ви будете тепер з ними розмовляти, як ви будете тепер з ними жити?

  Натякніть на хабар в дитячий садок десантникові, який витягував закривавленого одного під мінометним обстрілом. Нахамили в ЖЕКу радисту, у якого на очах загинули друзі. І ви можете раптово здивуватися що він зробить....

  Їх багато, їх тисячі. І вони змінилися. А ви - ні, відсидів на солодких місцях і завжди непотопаючий бюджетна братія багаторічних пристосуванців, кар'єристів, хабарників.
  І в цьому ваша проблема!

  Адже вони повернуться.

  Володимир Мамченко  (Facebook)

Переглядів: 696 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Rex   (21.07.2014 14:13) [Материал]
І пропадуть там ні за цапову душу бо кваліфікація Самбірських медиків пі..пі...пі...

2 Гуцул   (21.07.2014 11:29) [Материал]
Хлопці обов"язково повернуться.І тоді,упаси Боже,якомусь чинуші натякнути ім про хабар за паспорт,довідку,не виконати у встановлений законом термін клопотання і т.п.Відчуваю,що палати травматалогіі Самбірськоі ЦРЛ будуть переповнені.

1 Кент   (19.07.2014 22:49) [Материал]
А що " жнива" в навчальних бурсах Самбора відмінили? Банда при ділі...

Ім`я *:
Email *:
Код *: