Головна » 2014 » Серпень » 5 » Звітують районні урядники
23:56
Звітують районні урядники
123456

 

Новообраний голова Самбірської районної ради Андрій Бобак та новопризначений голова Самбірської РДА Львівської області Олег Домчак звітували про свої перші сто днів перебування на цих посадах.

Виступаючи перед журналістами друкованих та електронних місцевих ЗМІ, керівники Самбірського району наголошували на складній ситуації, в якій довелося їм починати свою діяльність на посадах. Спершу пройшли серйозне випробовування масштабною травневою повінню, а потім розпочалася війна на Сході.

Все ж, зазначив голова РДА Олег Домчак, проблеми не загальмували життя району. Багато чого вдалося вирішити, а частина справ на стадії розв’язання. Є певні напрацювання з потенційними інвесторами, планомірно ремонтують дороги. Повним ходом тривають жнива. Нарощується обсяг виробництва молока, м’яса.

Завдяки чіткому контролі влади  над наповненням бюджетів, влалося вчителям та іншим працівникам державних установ виплатити заробітну плату, соціальні допомоги, зокрема, пенсії.

Але керівники чимало уваги у своїх звітах приділили проблемам, вирішення яких не завжди залежить від зусиль місцевої влади.

На думку журналістів, звіти за сто днів – це чи не перший приклад із життя Самбірщини, коли керівники двох гілок районної ради демонструють тісну співпрацю, взаєморозуміння.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 587 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: