Головна » 2014 » Серпень » 17 » Горе на Самбірщині. Герої не вмирають
15:53
Горе на Самбірщині. Герої не вмирають
123456

Доповнено - ПОХОРОН ГЕРОЯ

 

 

Несамовита гірка звістка прийшла з Луганська із зони АТО в сім"ю Володимира та Лілії Юричків з Самбора, яка  глибоко травмувала і наші серця та душі. Цієї ночі(15.07.14р.) терористи обірвали життя їх двадцятирічного сина Володимира, який навчався у Київському медичному виші.

Поїхав туди добровільцем, як волонтер. Виконував функції не тільки , як медпрацівник, а і рядового бійця.

Особливим болем за втрату внука  переймається бабуся- Любов Іванівна Козич,турківська родина покійного.

Розділяючи з сім"єю важке горе, пам"ятатимемо про свого українського патріота, нащадка бойківського роду і духу.

Вічна пам"ять нашому земляку, гідному сину України Володимиру Юричку.

Герої не вмирають!

P.S.Володимир Юричко  відійшов , щоб долучитись у Вічності до свого дідуся-Козича Богдана Андрійовича, який помер трохи більше, як два роки тому.Дідусь  плекав і ростив разом з дочкою і зятем справжнього  непідкупного патріота рідної землі, прививав йому  любов і щирість до людей.Цими рисами безмежно володів і сам, тому чи не найвищою його метою було повторитись в нащадках.
Складно і важко про це далі розмірковувати, адже відходить від нас генетичний  цвіт нації, якого підступний ворог намагається підрубати під корінь, але козацькому  роду немає переводу.

Слава нації! Смерть ворогам!

 


..
..
..
..
..

 

 

ПОХОРОН ГЕРОЯ (17.08.14)

 

 

 

Минулої неділі відбувся похорон Володимира Юричка. В зал камерної та органної музики, куди з домівки батьків було перевезено домовину з тілом покійного, протягом кількох годин безперервним потоком йшли краяни, несли вінки і квіти, щоб попрощатися та віддати шану і данину пам'яті герою-земляку.

 

Перед панахидою, яку відправили понад 30 священиків, про життєвий шлях Володі говорили міський голова  Самбора Тарас Копиляк, його шкільні та студентські товариші, проректор Київського медичного університету імені академіка Богомольця. До речі, до цього найпрестижнішого вузу країни поступив виключно за знаннями.

Про бойовий подвиг  щиро оповів  однополчанин з батальйону «Айдар», добровольцем якого він став після Майдану. Характерно, що в Євромайдані почав брати участь з першого дня цієї акції, для цього взяв академічну відпустку, аби відлучитись від навчання. Щоб не тривожити батьків довший час не розголошував їм, що пішов волонтером і добровольцем у військовий підрозділ.

Обряд похорону Володимира Юричка було здійснено в церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Домовину з покійним на цвинтар проводжала велелюдна процесія. При опусканні її в могилу в честь Героя України пролунав салют.

Антон Рогач,Ігор Тиличко 


..
..
..
..

 

 

 

 

Світлини Ігоря Тиличка

 

 

Переглядів: 1467 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Olena   (18.08.2014 00:01) [Материал]
DITU POMURAUT A OLIGARHU I POLITUKU NA CHYJHOMY GORI GROSHI ZAROBLYAUT PRODAUCHU ZBROU I PIDPUSYUCHU DOGOVORU RIZNI. MU ZVUNYVACHYEMO ROSIU Y VSOMY SHCHO VIDBYVAETSYA A POTRIBNO PODUVUTUS NA NASH YRYAD I NA YOGO VCHUNKU, BO VONU TAM NICHOGO NE ROBLYT KRIM TOGO SHO MARMOSLOVLYAT I NAKAZU ROZDAUT. ADJE NASH PREZUDENT I YOGO PRUHULNUKU V SULI DOGOVORUTUS I VURISHUTU SUTYACIU... ALE IM CE NE VUGIDNO... OS TAK I GUNE MAYBYTNE YKRAINU

Ім`я *:
Email *:
Код *: