Головна » 2014 » Серпень » 20 » КУБКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ОТРИМАЛИ ПРОПИСКУ
20:28
КУБКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ОТРИМАЛИ ПРОПИСКУ
123456

29 сільських команд протягом майже двох місяців вели боротьбу за почесні призи – вже традиційні кубки районної організації ФСТ «Колос», присвячені Дню Незалежності України. Вони були розподілені на дві групи: в одній змагалися футболісти другої ліги, в другій – прем»єр-ліги і першої. Минулого вівторка в Самборі на стадіоні ім. Лева Броварського відбулися двобої фіналістів, в яких визначилися володарі кубків Незалежності.

Першими на поле вийшли команди сіл Острів і Вощанці. У цьому поєдинку рахунок відкрили менш імениті вощанцівці. Але їх суперники зрівняли його, вийшли вперед, а під завісу матчу голом з пенальті закріпили перемогу, тим самим, отримавши право повезти в Острів почесний приз. Меншовартністний кубок було вручено футболістам Вощанців.

О 17-ій годині перед початком другої пари фіналістів, так би мовити, екстра-класу, ФК «Дубляни» і «Ватри» з Лук, учасників футбольного свята привітав голова районної організації ВО «Свобода» Степан Сюшко, а суддя-інформатор Омелян Леськів попросив їх вшанувати хвилиною скорботи пам»ять невинно убієнних донецькими терористами і путінськими агресорами наших земляків - у неділю похороненого самбірчанина Володимира Юричка, доставленого того дня у рідні Воютичі Ігоря Добровольського та Івана Луцишина з Дублян. До-речі, всі футболісти грали матчі з чорними пов»язками.

 


..
..
..

 

 

Команди Дублян і Лук – імениті і давні суперники, в активі яких чимало виступів у престижних турнірах і нагород за перемоги в них. Отож боротьба між ними пройшла цікаво, однак завершилася нульовою нічиєю. Згідно регламенту розіграшу кубка суддя для визначення переможця призначив командам пробити по п»ять пенальті. У цьому двобою , як сказав присутній на стадіоні голова міської федерації футболу Петро Мошуманський, перемагає та команда, бомбардири якої точно б»ють, а воротарі краще беруть або відбивають м»ячі. У звітному поєдинку таким виявилися гравці ФК «Дубляни». Виконавши невдало перший удар (голкіпер «Ватри» вгадав його політ і відбив), їхньому воротарю довелося першому діставати м»яч із сітки. Але цю неприємну місію йому більше не довелося робити.Три наступні м»ячі, пробиті луківчанами, пролетіли мимо воріт. А от дублянці, провівши три голи, здобули вольову перемогу 3 :1.

 

Підчас нагородження фіналістів (команди - кубками відповідної вартості, кращих гравців - призами, а всіх футболістів - медалями і Дипломами) на стадіні пролунало, що ФК «Дубляни» свою перемогу і здобутий головний кубок Незалежності присвячують своєму земляку, загиблому в лавах АТО Івану Луцишину. Це повідомлення було зустрінемо оплесками, вигуками «Герої не вмирають» і співом Державного Гімну.

На знімках: Cтепан Сюшко вручає кубок Незалежності капітану команди села Острів; суперники на футбольному полі і друзі на світлині на пам”ять про фінал кубка Незалежності – команди Дублян і Лук.

Текст і фото Ігоря Тиличка.

Переглядів: 648 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: