Головна » 2014 » Вересень » 10 » Володимир Казан- Депутат обласної ради. Не виключено, що згодом замахнеться на посаду самбірського міського голови.
17:50
Володимир Казан- Депутат обласної ради. Не виключено, що згодом замахнеться на посаду самбірського міського голови.
123456

п. Казан, або як його ще називають- полковник запасу, став депутатам обласної ради за списком ВО "Свобода", замість Галини Чорної, яка обрана депутатом Верховної Ради від цієї ж політичної сили.

Володимир Михайлович знаний у нашому краї, як керівник туристичного комплексу "Бойківський двір", що розкинувся посеред гір  Турківського та Старосамбірського районів на межі сіл  Ясениця Замкова- Розлуч.

На зорі незалежності пан Казан чи не один з перших почав освоювати цей екзотичний куточок карпатської перлини відомий цілющими мінеральними водами типу Нафтусі,так званої залізної та поташових джерел, Їдуть сюди на відпочинок, для оздоровлення, адже охочі можуть скористатись комфортним туристичним сервісом.

Особливо до вподоби гостям життя , побут і звичаї  горян, яке намагаються відтворювати в "Бойківському дворі" в різноманітних розважальних заходах . До речі, пан Казан  має не тільки організаторський хист, а і володіє смичковим інструментом- скрипкою.

Сподіваємось ,що депутатський мандат обласного рівня він сповна використає для  подальшого  розвитку і популяризації туристичної галузі.

P.S.Володимир Казан,народився в м. Самборі 1963р. Має дві вищі освіти- військову і цивільну. Син Казана Михайла Степановича, колишнього завміськвно, шахіста-аматора

 

 

 

Переглядів: 948 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: