Головна » 2014 » Січень » 23
Від себе додамо, що дід  потерпілого священник УГКЦ з Червонограда Михайло Нискогуз народився на Турківщині в селі Нижне Висоцьке. Свого часу  був священником в селі Бабино на Самбірщини, потім очолював парафію в селі Велика Сіль на Старосамбірщині.

23 січня 2014 року відбувся брифінг народного депутата України від ВО «Свобода» Ірини Сех та студента із Червонограда Михайла Ниcкогуза, якого без жодного приводу на вулиці Грушевського у Києві 20 січня затримали працівники «Беркута» і жорстоко побили.

Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Переглядів: 752 | Додав: Oksana | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)

Протистояння на вулиці Грушевського могло не бути, якби правоохоронні органи не заблокували рух по вулиці для мирних мітингувальників та автомобілів «Автомайдану».Про це заявив Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко.  На його переконання, активісти мали право вільно пересуватися, в тому у бік урядового кварталу, а функція правоохоронців мала би полягати безпосередньо у захисті адміністративних будинків від захоплення.

 «Створення барикад правоохоронцями, встановлення автобусів і щитів стало неадекватною відповіддю і радикалізувало настрої людей, які збиралися продемонструвати свою незгоду з ухваленими у парламенті законами антидемократичного спрямування. Мирний характер Майдану порушили непрофесійні дії міліції. Застосування водометів та гранат взагалі має стати предметом розслідування як грубе порушення українського та міжнародного законодавства», - вважає Віктор Ющенко.

Переглядів: 504 | Додав: Oksana | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)