Головна » 2014 » Жовтень » 18

У НЕДІЛЮ О 15 ГОД. У НАРОДНОМУ ДОMІ м. Самбора

Відбудеться зустріч з кандидатом у народні депутати по 125-му виборчому окрузі Кириличем Василем Петровичем.

Запрошуємо Вас, шановні виборці, на відверту  розмову з  міжнародним дипломатом, який готовий представляти наші інтереси на найвищому державному рівні.

Людиною, котра пройшла шлях від сільського вчителя до політика європейського взірця.

Ярослав Кузьм”як, довірена особа кандидата у народні депутати України.

Переглядів: 613 | Додав: Oksana | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (1)

Увага , інтерактивне опитування-голосування !

 

 

Вибори до Верховної Ради вже скоро, а отже, невдовзі всім нам треба визначитися з тим, кому ми довіримо своє майбутнє, – популістам чи людям, котрі щось роблять. Перших від других відрізнити реально – ми мали на це час і стимул, підкріплений кров’ю Небесної сотні. Тому питання «Кому довірити свою долю та долю всієї держави?» , «На що звертати увагу?», «Якою має бути людина, яка йде захищати наші інтереси в парламенті?» , «Якій політичній силі можна довірити долю країни? »– найактуальніші.

Переглядів: 798 | Додав: Oksana | Дата: 18.10.2014 | Коментарі (0)

 

ПОСТАНОВА

Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №125 Львівської області

м. Старий Самбір, вул. Коперніка 10 жовтня 2014року 23.30 год. № 17 Про утворення дільничних виборчих комісій

Розглянувши подання політичних партій, депутатські фракції які зареєстровані в Апараті Верховної ради України поточного скликання, щодо кандидатур до складу дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, а також політичних партій - суб'єктів виборчого процесу, кандидати у депутати від яких зареєстровані у загальнодержавному окрузі, та кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих у 125 одномандатному виборчому окрузі, кандидатури від яких до складу дільничних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного окружною виборчою комісією одномандатного виборчого округу № 125 09 жовтня 2014 року, враховуючи, що інші кандидатури до складу дільничних виборчих комісій є відхиленими, керуючись п.1 ч. 2 ст.13, ч. 1-5 ст.26, ч. 1-3, 5, 10, 11, ст.28, ч.З ст. 107 Закону України «Про вибори народних депутатів України», Окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу № 125 постановляє:

1. Утворити дільничні виборчі комісії одномандатного виборчого округу № 125 з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року та призначити керівний склад дільничних виборчих комісій згідно з додатками 1-261 до даної постанови.

2. Цю постанову надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для опублікування в п'ятиденний строк від дня її прийняття, а також дільничним виборчим комісіям одномандатного виборчого округу №125 з виборів народних депутатів України, Центральній виборчій комісії та оприлюднити на інформаційному стенді ОВК.

Бардич І.М, Голова окружної виборчої комісії.

Войтович О.В., секретар окружної виборчої комісії.

Переглядів: 628 | Додав: Oksana | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)