Головна » 2014 » Жовтень » 19 » На зустріч , як на сповідь...
21:29
На зустріч , як на сповідь...
123456

Недільна зустріч з виборцями кандидата у народні депутати України по 125 ВО  Василя Кирилича у Народному дому м.Самбора відбулась нестандартно. Його не супроводжував кортеж престижних авто. Група підтримки виглядала більш ніж скромно. Замість агітаційної паперової атрибутики гість не соромився повідомити, що не має для цього відповідних коштів.

Ярослав Припін, як ведучий ,розповів  про трудовий шлях пана Кирилича, який пройшов всі щаблі освітянської ниви, до дипломата європейського рівня. Його особливими цінностями є професійність, порядність і християнська мораль.

З  цих позицій Василь Петрович розповів про свою роль у майбутньому парламенті, якщо виборці довірять йому таку честь.

Відповідаючи на численні запитання  давав конкретні поради, пропозиції  у законотворчій роботі, для цього підготував цілий пакет важливих державних актів, пов’язуючи їх з потребами мешканців регіону.

Всесвітньовідомий хірург  австрійської клініки «Рудольфинерхаус», українець Микола Корпан розповів, що спонукало його підтримати Василя Кирилича у боротьбі за  депутатський мандат.

Характерно, що виступи Кирилича і Корпана підкупали щирістю, правдивістю. Не раз і не два супроводжувались оплесками багаточисельної  аудиторії слухачів, які прийшли на зустріч, як на сповідь, прийшли щоб полегшити життя собі і нащадків.

Відповідь їх була одна: наша доля в наших руках.

На світлині (вгорі) Василь Кирилич переймається біллю пенсіонерів;

самбірський підприємець-меценат Ярослав Кузьм”як(зліва на право) веде діловій діалог з Миколою Корпаном, як впровадити  задум світового медичного науковця «Європейське містечко здоров’я» в бойківському  регіоні. 

 

Переглядів: 788 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: