Головна » 2014 » Жовтень » 07

Доповнено 7.10.14р.Українці хочуть повернення ядерного статусу, – опитування

 

46,2% українців вважають, що нова українська влада не в змозі забезпечити суверенітет, незалежність і територіальну цілісність країни. 49,3% респондентів вважають, що Україна має знову відновити статус ядерної держави. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова.

Вірять в таку здатність влади 26,1% опитаних.

Крім того, тільки 10,7% опитаних українців вважають, що нинішня політика держави в сфері безпеки і оборони в повній мірі відповідає її національним інтересам.

У той же час 42% респондентів вважають, що політика держави в цій сфері частково відповідає національним інтересам, а 30,9% дотримуються протилежної думки. Вагалися з відповіддю 16,4% респондентів.

49,3% респондентів вважають, що Україна повинна знову відновити статус ядерної держави, проти цього виступають 27,7% опитаних.

При цьому, за ядерний статус виступають більшість жителів західного і центрального регіонів (відповідно 64,3% і 60,3%) і відносна більшість жителів півдня країни (39,5%).

У східному регіоні число прихильників і противників ядерного статусу приблизно рівне (36,8% і 39,5%)

Опитування проводилося з 5 по 10 вересня. Опитано 2014 респондентів у всіх регіонах України за винятком Криму. Помилка вибірки не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

 

Наш коментар. Борис Немцов має абсолютну рацію. Не треба панікувати.Зупинити  путінську Орду може лишень наша сила.Для цього є всі можливості і ресурси. Було б дивно, наївно думати і чути, що над цим не працює мозгова наукова патріотична еліта держави. Лишень від нагадування про це здригнуться  кремлівські стіни, а імперія щезне ,як роса на сонці...
"Слава Нації! Смерть ворогам!"

 

 

Отказ России от консультаций по Будапештскому меморандуму дает Украине право вернуть ядерный статус.

Об этом написал в своем аккаунте в социальной сети «Фейсбук» один из лидеров российской оппозиции Борис Немцов.

«Россия отказалась от консультаций по Будапештскому меморандуму, - напоминает он. - Этот документ...

Переглядів: 546 | Додав: Oksana | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (1)