Головна » 2014 » Листопад » 8 » В. КИРИЛИЧ: "Я намагався донести до моїх краян розуміння призначення депутата парламенту -його законотворчу місію."
13:48
В. КИРИЛИЧ: "Я намагався донести до моїх краян розуміння призначення депутата парламенту -його законотворчу місію."
123456

 

Слава Богу за все!

Шукаю слів, як молитов, аби якнайглибше виявити вдячність моїм виборцям - прихильникам ідей і цінностей, з якими пройшов передвиборчий шлях. Якими й живу надалі.

Дякую за всяку, навіть найменшу, підтримку, бо все разом зміцнює віру у потребуючі для України зміни.

Особливу подяку складаю громадам сіл Сусідовичі, Воля, Топільниця, Торчиновичі, Ясениця-Замкова, Ріп'яна, Волосянка, Виців, Велика Сушиця, які якнайповніше виявили мені довіру.

Слово вдячності передаю громадам сіл Розлуч і Комарники Турківського району, Тухля і Волосянка Сколівського району.

Висловлюю почуття вдячності усім, хто молитвою, словом і ділом допомагав мені зрозуміти суть служіння людям.

Виявляю повагу й до іншого вибору, бо в ньому закладено своє розуміння призначення депутата.
 

Для мене шлях до українського парламенту -не самоціль. Я намагався донести до моїх краян розуміння призначення депутата парламенту -його законотворчу місію.

Політика - це професія. На переконання видатного філософа Німеччини Макса Вебера, "є дві категорії політиків: ті, які живуть для політики, і ті, які живуть за рахунок політики". Я хотів явити собою у Верховній Раді України першу категорію політиків - тих, які живуть політикою.

Я намагався бути близьким у думках з виборцями, що влада - будь-яка! - має бути доброчесною і високоморальною. Бо, як писав колись філософ Сенека у "Моральних листах до Луція", "не важливо, скільки в людини гектарів орної землі, на якому ложе вона спить, скільки прибутків одержує, як багато людей схиляють перед нею голову, з якого кухля воду п'є. Важливо, чи людина є доброчесною".

Зі своїм вузьким колом однодумців я йшов рівно, з виявом поваги до інших достойників -кандидатів на титул депутата. Уже з відстані часу можу запевнити: "ми просто йшли, у нас нема й зерна неправди за собою". Для мене вибори -це змагання ідей, цінностей, програм, проектів, концепцій. Навіть - можливостей інтелекту. Цією засадою і керувався у передвиборчих дискусіях.

З цими чеснотами - доброчесністю і високою мораллю - залишаюся в дорозі життя свого, в них вірю і ніколи не відступлю, бо це шлях до власного і загальноукраїнського поступу.

Дякуючи кожному й усім, бажаю моїм горянам миру і добра на щодень.

Ваш Василь КИРИЛИЧ.

Газета "Бойківщина" №46,2014

http://turka.at.ua/news/2014-11-08-1699

Переглядів: 676 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: