Головна » 2014 » Листопад » 15 » Чому Леонід Завійський залишається "поза грою"?
23:21
Чому Леонід Завійський залишається "поза грою"?
123456

Днями переглядав ЗІК ,натрапив на матеріал «Рада колективної безвідповідальності». Заголовок привернув увагу. Йшлося ,серед іншого, про обласних депутатів , які не відвідують  пленарні засідання, через що своєчасно не приймаються важливі ухвали .

Не виключено, що окремі з них ,вирішивши свої меркантильні інтереси, забувають про обов’язок перед виборцями. Дивно, що серед прогульщиків названо і нашого земляка Леоніда Завійського, який з тринадцяти засідань пропустив аж шість.

Відомо, що Леонід Михайлович, образно кажучи, « тусується» у вищих обласних депутатських колах не одне скликання. За службовими обов’язками відповідальний за стан шляхового господарства у регіоні, точніше сервісну частину. На практиці це означає, що сервіс «є», а замість шляхів- напрямки.

Не будемо гадати-думати ,кому на користь така вузька « спеціалізація». Хто з того і яку користь має. Поки-що через бездоріжжя, особливо у сільській місцевості, найбільш популярними є магазини з продажу автозапчастин. І зрозуміло чому.

Можна скільки завгодно нарікати на проблеми доріг, киваючи на вищих посадовців,  через скудне фінансування, але і виборці повинні взяти відповідальність на себе і тримати руку на пульсі часу, щоб пан Завійський при наступних виборах до місцевих рад не залишився «поза грою». Наразі по наслідках відвідування засідань сесій облради дехто  не дуже переймається виконанням своїх громадських обов,язків.

Чи будемо далі жити в полоні ілюзій: Європа нам поможе, чи візьмемось за розум – покаже час. Відступати вже немає куди.Революція гідності, події на східних теренах держави стають камертоном нашого буття. Про це повинні пам"ятати і чиновники, і депутати, яких виборці найняли  на відповідальну  роботу.

Q.Брийовський, м.Рудки

Переглядів: 980 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ясьо   (15.11.2014 09:47) [Материал]
Чинуші до своїх дач проклали такі дороги, хоч яйце коти. А Громадські шляхи занехали.

1 Хмельний   (15.11.2014 08:44) [Материал]
Не чіпайте бюджетного чиновника, який може купити всіх самбірських писарів одночасно. Краще надрукуйте депутатів-прогульщиків від самбора і району. Слабо?

Ім`я *:
Email *:
Код *: