Головна » 2014 » Листопад » 29 » РУСЛАНУ ХОМИНУ ЗНОВУ ВИЯВИЛИ ВОТУМ ДОВІР'Я.
19:31
РУСЛАНУ ХОМИНУ ЗНОВУ ВИЯВИЛИ ВОТУМ ДОВІР'Я.
123456

   П'ять років тому після передчасної смерті голови Самбірської районної організації  ФСТ «Колос» і районної федерації футболу на цю посаду було обрано його сина Руслана. Швидко проминула його каденція. На черговій  звітно-виборній конференції делегати після його звіту із задоволенням відзначали, що він гідно продовжує справу свого батька, як на колосовській ниві, так і на поприщі сільського футбола. Про це читачі тижневика мали змогу недавно прочитати у репортажі зі свята, на якому було прозвітовано про підсумки футбольного сезону на Самбірщині, а представники районної влади вручили призерам нагороди. Нагадаю лише, що в юнацькому і трьох дорослих лігах чемпіонату були задіяні понад півтора тисячі любителів наймасовішої гри віком від 14 до 40 років. Присутній на конференції заступник голови обласної організації ФСТ «Колос» Михайло Зубрицький відзначив, що це це є одним з найкращих показників на Львівщині.

                 Оскільки роботу Руслана Хомина було визнано задовільною, то  критики в його адресу не було. Висловили делегати лише деякі побажання, мовляв, футбол – це добре, але треба приділяти більше уваги й іншим видам спорту, зокрема гирьовому. А щодо футболу, то було б доцільно відновити на базі Самбірщини  Підкарпатську футбольну аматорську лігу (ПФАЛ), ініціатором створення якої у свій час був Ярослав Хомин. Брати участь у чемпіонаті області і їздити на матчі в Бродівський, Золочівський чи Сокальський райони зараз командам накладно. А от помірятися силами кращим дружинам Самбірського, Старосамбірського, Турківського і залученням до цього пілкажів з Перемишльського повіту Польщі було б і корисно, і приємно, і приблизило б нас до європейської спільноти. Про цю справу схвально говорив на вище згадуваному спортивному вечорі колишній голова федерації футболу області, відомий публіцист Іван Сало.

                  Під час висунення кандидатів на посаду голови Самбірської РО ФСТ «Колос» альтернативи Руслану Хомину не було. Йому знову виявили вотум довір"я.

Текст  Ігоря Тиличка.

Переглядів: 804 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: