Головна » 2015 » Січень » 3 » "Подарок"- з "ліхтариком" на свята
21:01
"Подарок"- з "ліхтариком" на свята
123456
 Поміж святами вирішили таки дати цю інформацію. ЇЇ годі приховати. Подія дійсно не однозначна, коли розмахують кулаками і ногами не тільки  на верхніх ешалонах влади, а і на нижньому трампліні. Виходить по трохи дичіємо, втрачаємо всяку мораль і контроль над своїми діями.

На передноворічній сесії Самбірської районної ради депутат Влодимир Коваліва  вирішив "заїхати" по писку першому заступнику голови райдержадміністрації, депутату Миколі Фрею. Ударив поважного чиновника прицільно- у саме праве око. Так що на Новий рік і , напевно, на подальші свята, муситиме ходити з відзнакою- "з ліхтариком". Жодна косметика не може скрити нанесену травму.


Розповідають, що потерпілий звернувся до правоохоронних органів на забіяку. Чи дійде справа до суду? У свою чергу депутати  проголосували позбавити  бешкетника  права на рік відвідувати сесію райради.
 
Як відомо інцидент виник  при розгляді питання про бюджет 2016  року, в якому ніби-то  не враховано фінансування комунального підприємства через те є перебої з вивезенням сміття з обійсть сільських мешканців. Хоч ця послуга дійсно в останні дні не надається, але чи вартує простягати руки на здоров"я колеги?

Вважаємо, що взаємовідносини двох правлячих партій в регіоні-  БПП і ВО "Свобода" , представники яких задіяні в даному конфлікті, треба зясовувати у інший спосіб.


Переглядів: 450 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: