Головна » 2015 » Лютий » 3 » Порошенко і Яценюк – це не Ющенко і Тимошенко, але в Яценюка інколи рве дах, – Фесенко
19:12
Порошенко і Яценюк – це не Ющенко і Тимошенко, але в Яценюка інколи рве дах, – Фесенко
123456




«Між Порошенком і Яценюком, безумовно, є конкуренція. Це об’єктивний факт. Але ситуація відрізняється від 2005 року. Слава Богу, і Порошенко, і Яценюк – це не Ющенко й Тимошенко», – сказав «Гал-Інфо» голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, коментуючи нещодавнє інтерв’ю посла США Джеффрі Пайєтта, в якому той застеріг перших осіб держави від повторення згубної помилки попередників.

«Я вам нагадаю, що сам Пайєтт нижче відповів на це застереження. Він сказав, що він сповнений оптимізму, оскільки принаймні дотепер, до останнього часу, Яценюк і Порошенко не давали підстав для занепокоєння», – нагадав Володимир Фесенко.

Політолог зазначив, що теж поділяє оптимізм Джеффрі Пайєтта. На його думку, порозуміння між Порошенком і Яценюком – це передовсім заслуга Президента.

«У Яценюка, на жаль, іноді, скажімо так, рве дах. Ми бачили ситуацію, наприклад, наприкінці липня минулого року, коли він подавав у відставку. Також було відчуття появи корони у нього на голові після парламентських виборів. Але ми побачили, що і коаліцію створили, і зі складом уряду домовилися. Я думаю, що гнучка й конструктивна позиція Президента Порошенка дозволяє нейтралізовувати об’єктивні й суб’єктивні протиріччя, які можуть виникати. І те, що Порошенко призначив головою РНБО Турчинова, і те, що президент активно співпрацює з урядом, – все це свідчення того, що в принципі обидва мають розуміння, що вони в одному човні, тому мають діяти спільно», – сказав політолог.

Він наголосив, що Порошенко і Яценюк – це не Ющенко й Тимошенко.

«Між ними, безумовно, є конкуренція. Це також об’єктивний факт. Але ситуація відрізняється від 2005 року. Слава Богу, і Порошенко, і Яценюк – особливо Порошенко – це не Ющенко й Тимошенко. І в цьому плані я поділяю оптимізм пана Пайєтта», – резюмував Володимир Фесенко.

Фото - novostimira.net

Переглядів: 491 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: