Головна » 2015 » Лютий » 5 » Чому Андрій Лопушанський був відсутній при обговоренні цього важливого для краю питання?
20:10
Чому Андрій Лопушанський був відсутній при обговоренні цього важливого для краю питання?
123456

foto Верховна Рада України 5 лютого ц.р.прийняла за основу законопроект про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів у необробленому вигляді)

Проектом (реєстр. № 1362) пропонується встановити мораторій на вивезення за кордон деревини та пиломатеріалів у необробленому вигляді (а саме ліс круглий у вигляді колод, стовпів, з транспортною вологістю більш як 22 %; пиломатеріали товщиною понад 70 міліметрів з транспортною вологістю більш як 22 %) строком на 10 років.

Також у проекті міститься уточнення переліку цінних та рідкісних порід дерев (до їх складу пропонується віднести дуб).

За цей проект проголосувало 277 народних обранців. Навіть депутат від Опозиційного блоку  Папієв підтримав цей важливий законопроект і закликав наслідувати його приклад.

Виступаючі нардепи з біллю в душі говорили, як нищівно вирубуються ліси особливо в карпатській зоні. Імпортується лісосировина у вигляді кругляка, в той же час місцева деревообробна галузь приведена до упадку. На вивезені цінних порід дерев за кордон наживаються окремі правоохоронні структури, які пов"язані з лісовою мафією.

Ось-ось надіялись, що своє слово скаже наш посланець до Верховної Ради Андрій Лопушанський. Але з невідомих  причин він  не був присутній у залі при обговореня цього болючого для горян питання.

Невже так переймається проблемою поновлення через суд на попередній роботі заступника голови НАК "Нафтогаз України", що забув накази своїх виборців берегти і примножувати карпатську рекреаційну зону?


 

Переглядів: 745 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 козак мамай   (07.02.2015 15:09) [Материал]
ЯК НЕ білаки ТО лопухи!!!

3 yonchi gorec   (06.02.2015 18:56) [Материал]
Та він падлюка ще й карточку свою для голосування залишив у Києві,а сам ганяв за кордон. Він не там не працював, про що свідчить протокол ПАРЕ, ні в Києві його не було. Гилий бркхун і запроданець, який заради посади купляв виборців і обманював...

2 Фуфло   (06.02.2015 16:46) [Материал]
Караюсь мучусь но не каюсь

1 Гончий   (06.02.2015 11:39) [Материал]
Як активний член команди Лопушанського А.Я на виборах приношу вибачення за те що всунули вам це фуфло!Всі ми прозріли і каємось......

Ім`я *:
Email *:
Код *: