Головна » 2015 » Березень » 8 » В Парку Шевченка з'являться креативні дизайнерські лави. Фото
11:18
В Парку Шевченка з'являться креативні дизайнерські лави. Фото
123456
Коментар з бойківського закутку.
Мій сусід- пенсіонер.Щоб вижити тримає дві кози. Зараз переймається оплатою  за газ, світло, які подорожчали. Однак , розуміє проблеми держави у нинішній воєнний час.
Прочитав повідомлення . Лавки їдуть до Києва з  Лос Анжелеса. Можна лишень здогадатись в яку  бюджетну копійку вони обійдуться для платників податку  столиці.. Одним словом:живемо в різних світах.
Резюме. Сусід вирішив залишити козяче господарство  і їхати до столиці на креативні лавки, щоб отримати "безкоштовні зайняття йоги". Просить братчиків із зони АТО передати йому кілька " забавок" для власної безпеки і щоб УП не відчувала інформаційний голод

Вже цього місяця в парку Шевченка розпочнеться реалізація великого проекту.

Там зроблять безкоштовний швидкісний Wi-Fi і замінять лавки радянського зразка на дизайнерські. Останні вже купили, і вони пливуть до Києва з Лос-Анджелеса на поромі. 

Займається проектом компанія FoodFarm, повідомляє Dream Kiev.

 

Координатор проекту - Клаус Лефо, що працює з одним з провідних архітекторів Френком Гері.

 
 

Ініціатори проекту дуже сподіваються на те, що ментальність городян змінюється і вони будуть берегти нові паркові об'єкти. Влітку в цій зеленій зоні, до речі, будуть безкоштовні заняття з йоги.

Джерело: Українська правда

Переглядів: 770 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 sashko alex   (09.03.2015 19:46) [Материал]
sashko alex _
Але в Києві і Лос-Анджелесі різний кліма, і якщо в південній каліфорнії такими лавками можна користуватися цілий рік, то в Києві вони пів року будуть або засипани снігом і холодні, або мокрі від дощу. Де навіси?

2 козак мамай   (09.03.2015 12:39) [Материал]
ще одна можливість вкрасти!

1 hrim _ 08.03.2015 10:20   (09.03.2015 10:19) [Материал]
Під час останньої європейської кризи до моїх знайомих в Україну приїхала громадянка Італії з сином перебути цей важкий період. Розповідала, що за багато кризових циклів у них виробився своєрідний суспільний імунітет, один з яких "громадянський кодекс", серед яких такі "правила":
- купувати закордонні продукти, товари тільки в разі відсутності таких італійських;
- мінімізувати урочисті забави й, у разі необхідності, робити їх скромними;
- мінімізувати зарубіжні поїздки;

А тепер про "креативні лави".
Невже в Україні такий "голод" на митців, майстрів, матеріали?
Невже комплекс "тільки міністри з-за кордону" перекинеться на усі сфери нашого життя?

П.С. У 90-х один із майстрів по-дереву гуцульської школи поїхав в Канаду до родича підзаробити. Запропонували побудувати "креативний" дерев'яний будиночок. Після завершення, сусіди "донесли" у відповідні державні служби. Наслідок - будинок зареєстрували як мистецьку цінність, яка охороняється державою.

Ім`я *:
Email *:
Код *: