Головна » 2015 » Березень » 17
Легендарний капітан збірної України відверто та гостро відповів на запитання "Футболу 24" про ФФУ, скарги Луческу, сьогодення національної команди, а також запропонував депортувати тих, хто "ведеться" на російський чемпіонат.

Дзвінок «Футболу 24» віднайшов Олега Лужного за кордоном. Свого часу він близько чотирьох років захищав кольори лондонського «Арсеналу», тож пригледів собі тут помешкання. Періодично Олег Романович навідується у місто на берегах Темзи, щоб «перемкнутися» з повсякденних клопотів і зіграти кілька матчів із старими товаришами-«канонірами».

Лужний-футболіст назавжди запам’ятався усім, як безкомпромісний і невтомний правий захисник, суворий лідер своїх команд. Таким він залишається і поза футбольним полем. На усі запитання відповідає відверто, без пафосних фраз. «Треба говорити реальні речі – те, що є», - переконаний він.

- Олеже Романовичу, останнім часом було багато новин про те, що ви беретеся за відновлення "Вереса". Розкажіть детальніше, яким конкретно буде ваш внесок і чому саме "Верес"? Знаменитих команд, які безслідно зникли, у нас десятки...

- Я розпочав ту роботу. Хай вони там тепер щось зроблять, а тоді, десь через місяць, наберіть мене і ми поговоримо.
Переглядів: 923 | Додав: Oksana | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)