Головна » 2015 » Березень » 26 » До Самбора, де народився Лесь Курбас, приїхала делегація зі столичної школи його імені
19:44
До Самбора, де народився Лесь Курбас, приїхала делегація зі столичної школи його імені
123456

26 березня до НВК «ДНЗ-ЗНЗ» завітали гості із середньої загальноосвітньої школи № 206 ім. Леся Курбаса Святошинського району м. Києва.

Директор НВК «ДНЗ-ЗНЗ» Оксана Цимбрила, вчителі та учні з нетерпінням чекали гостей.

Директор НВК «ДНЗ-ЗНЗ» Оксана Цимбрила, вчителі та учні з нетерпінням чекали гостей.

Зустріч проходила в три етапи. Перший – урочиста частина. З привітальним словом виступили Оксана Цимбрила, міський голова Тарас Копиляк і директор школи № 206 Світлана Лаговська.

Кожен висловлював надію, що ця зустріч переросте в дружбу і плідну співпрацю між навчальними закладами. Міський голова Тарас Копиляк від нашого міста вручив гостям пам’ятні подарунки. А від імені київських гостей директор школи С. Лаговська вручила самбірським освітянам та учням музичний центр. Про це повідомляє прес-служба Самбірської міської ради

Учні НВК «ДНЗ-ЗНЗ» провели екскурсію в «Музей історії національно-визвольної боротьби 40-60 рр. ХХ ст.» навчального закладу та виступили з традиційними для нас художніми номерами на патріотичну тематику.

У свою чергу, гості також продемонстрували свій вокальний і акторський талант. Після майстерно виконаного уривку з поеми Т. Шевченка «Гайдамаки» зал аплодував стоячи, із вигуками «Слава Україні!».

Другий етап – круглі столи між учнями 5-6 класів, 7-8 класів, 9-11 класів та педагогічними колективами НВК «ДНЗ-ЗНЗ» і середньої загальноосвітньої школи № 206. Метою було обмінятись досвідом, розповісти про історію свого закладу. Учні мали нагоду взяти участь в тренінгах, пов’язаних з особистісним розвитком.

Третій етап ознаменував підписання угоди про співпрацю між самбірським та київським навчальними закладами.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 836 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Капуста заяця   (28.03.2015 20:46) [Материал]
На таку маму-цьоцю хочеться дивитись. Нівроку є кого бавити.

2 козак мамай   (28.03.2015 13:02) [Материал]
ДІЙСНО -убогість!

0  
1 Oksana   (26.03.2015 20:20) [Материал]
НВК-ДНЗ-ЗНЗ- що за журналістська убогість- розшифруйте? що за кобіта на передньому плані:коханка, знайома, керівник, з "сім"ї"? Чому не вказано?

Ім`я *:
Email *:
Код *: