Головна » 2015 » Квітень » 1 » КУБОК «ВЕСНА-2015» ПРОПИСАВСЯ У БІСКОВИЧАХ.
12:15
КУБОК «ВЕСНА-2015» ПРОПИСАВСЯ У БІСКОВИЧАХ.
123456

Традиційний весняницй кубок Самбірщини з футболу, який проводить районна організація ФСТ «Колос», вдруге було присвячено героям «Небесної сотні». В його розіграші взяли участь 33 сільські команди. Після попередніх поєдинків 16 кращих з них продовжили боротьбу за почесний приз, а решта розпочала спір за кубок районної федерації футбола. Баталії на сільських стадіонах тривали півтора місяці.

Право зіграти у фіналі здобули ФК «Воютичі» і «Сокіл» з Біскович та ФК «Ваньовичі» і «Юність» з Вільшаника. Ці команди у Великодній вівторок, тобто 14 квітня, на стадіоні селища Дубляни сотворили для сотень любителів наймасовішої гри футбольне свято.

Першими свій фінальний матч провела друга пара команд. Сенсації не сталося: деб»ют ант подібних розіграшів - ФК «Ваньовичі»- на три влучні удари бомбардирів Вільшаника відповів лише голом престижу.

..

А от другий фінал між грандами, та ще сусідами, тримав уболівальників у напрузі до останніх хвилин поєдинку. ФК «Воютичі», підсилений кількома гравцями ФК «Самбір» (регламентом розіграшу це дозволялося), домінував на полі протягом усього матчу і більшість уболівальників ставили саме на нього. Він і перший домігся успіху, але судді угледіли положення поза грою, і гола не було зараховано. Хоча в першому таймі воютичани мали ще не одну можливість відзначитися, на висоті завжди був воротар «Сокола» Ігор Явірський.

..

З атак воютичан розпочалася друга половина гри. Гол назрівав, і м»яч опинився у воротах. Але не команди, яка атакувала, а котра захищалася. На 60-ій хвилині в одній з нечисленних атак відзначився форвард «Сокола» під № 13 Володимир Кильник. Спрацювало правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Оговтавшись, воютичани ще більше посилили натиск. М»яч постійно був біля брамки їх суперників, але, як у таких випадках кажуть, чудеса творив Ігор Явірський. Він зберіг свої ворота недоторканими. А от ФК «Воютичі» під завісу поєдинку ледь не отримали другого гола.

Кубок «Весна-2015» пам’яті героїв «Небесної сотні» і жертв АТО голова РДА Олег Домчак вручив бісковичанам, менший приз – воютичанам, а всі футболісти отримали Дипломи і медалі, а від імені народного депутата України Ярослава Дубневича грошові премії. Дорослий склад «Сокола» повторив успіх своєї юної зміни, яка торік привезла в село кубок Самбірщини «Золота осінь-2014».

На світлинах: фрагменти фінального поєдинку між командами Біскович і Воютич.

Текст і фото Ігоря Тиличка.

Переглядів: 1185 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: