Головна » 2015 » Квітень » 5 » Російський "Прогрес-М-27М" падає .
21:15
Російський "Прогрес-М-27М" падає .
123456
Відстеження в режимі онлайн

Російська космічна вантажівка "Прогрес-М-27М" увійде в щільні шари атмосфери і припинить існування приблизно о 16.30 за Києвом 8 травня.

Про це інформує об'єднаний центр космічних операцій стратегічного командування.

Згідно з опублікованими даними, корабель "Прогрес" увійде в щільні шари атмосфери і припинить існування приблизно о 16.30 за Києвом 8 травня, на 167-му витку корабля навколо Землі.

Можливий район падіння уламків – точка з координатами 35 градусів північної широти і 113 градусів західної довготи поблизу Тихоокеанського узбережжя США.

Нагадаємо, "Прогрес-М-27М", який повинен був доставити вантажі на МКС, стартував з космодрому "Байконур" 28 квітня. Незабаром після запуску виявилося, що ракета не передає в Центр управління польотами телеметрію.

Коли з кораблем вдалося встановити відеозв'язок, з'ясувалося, що він неконтрольовано обертається навколо своєї осі. Також виявилося, що корабель виведений на відмінну від запланованої орбіту. Це пов'язали з некоректною роботою двигуна ракети-носія "Союз-2.1а".

Нагадаємо, наразі падіння російського космічного вантажного корабля "Прогрес" можна відстежувати в режимі онлайн на нашому сайті.

tvi.ua

Переглядів: 769 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: