Головна » 2015 » Травень » 6 » Передумови для злодійства створені на найвищому державному рівні
17:34
Передумови для злодійства створені на найвищому державному рівні
123456
Додаток 7.05.15р. Крадуть інтелектуальну власність. Так сталось із цією нищенаведеною інформацією .Один із самбірських сайтів опублікував  її слово в слово, без посилання на джерело, авторство. І це вже не перший випадок,з дозволу сказати, такого роду інтернетівського хамства місцевого рівня, точніше плагіату. Критикуємо верхи, а самі діємо, як у цій приповідці: лови злодія.

Не годиться таке панове, чи як вас там- товариші, ратушно-бюджетні утримувачі.

Просимо не змушувати нас, так відверто реагувати.

На значному відрізку прокладена мережа продуктопроводу, що проходить територією Самбірського району. Не раз і не два спритні ділки робили нелегальні врізки з метою позолотити ручки. Одне з таких підпільних відгалужень цими днями виявили між селами Задністря і Чуквою.

Натрапили на золоту  артерію чисто випадково. Механізатор, що  дискував оране поле зачепив її ,звідки струєю потекло дизельне пальне.Якби сподівався на таку знахідку припас би відповідні ємкості, а так поки аварійна служба ліквідовувала самовільний отвір ,біля тонни цінного продукту частково потрапила до потічка, а частина у ріллю.

Благо , вчасно підняли тривогу правоохоронні структури аби мімінізувати втрати.

Тепер таке.З часу відкритої  військової агресії Росії проти України  стосунки ,особливо в економічній галузі, значно ускладнились. Напевно не випадково Вищий Господарський Суд України задовільнив подання  Генеральної Прокуратури про визнання права нашої держави на магістральні продуктопроводи. У свою чергу  російська акціонерна компанія "Транснафта", яка володіє 100% активами, перестала завантажувати мережу і оплату за обслуговування . Як наслідок  ДК "ПрикарпатЗахідтранс", чиї відгалуження проходили самбірськими теренами, змушене було піти на значне скорочення колективу в тому числі і  охоронців.

Поки у вищих ешалонах влади мізкують, як налагодити державно-приватне партнерство з українськими олігархами ,в магістралях може "щезнути" не тільки пальне для технічної прокачки, а і саму трубу розтягнуть на металолом.Як бачимо ,такі передумови  вимальовуються,тимчасова відсутність відомчих охоронних структур цьому підтвердження. Як кажуть, злодії тримають ніс по вітру.

Антон Рогач,м.Самбір





Переглядів: 654 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: