Головна » 2015 » Травень » 7 » 3:0 та «сухо» в остатку. Тривожний сигнал SOS!
00:31
3:0 та «сухо» в остатку. Тривожний сигнал SOS!
123456

Результат пошуку зображень за запитом "футбол" ДОДАТОК 7 КВІТНЯ ц.р.

Вчора відбувся черговий календарний поєдинок. Наші грали у Львові проти "Погоні". Як наслідок -0:0. Юнаки програли-0:3. Передцим у неділю самбірчани на виїзді поступились з рахунком 0:1 команді з села Чорний Острів. Отже, маємо в активі одне очко і далі "сухо"(0:8) в остатку,замикаючи турнірну таблицю.

Тішитись не має чого, як і зловтішатись.

Минулої неділі(26.04.) відбувся календарний матч чемпіонату Львівщини з футболу серед провідних команд області, де право змагатись удостоєні 10 колективів. По суті це було відкриття сезону на нашому стадіоні. Першим суперником на рідному полі виявився «Рух» з Винників- чемпіон минулорічної першості.

Практично весь стадіон був заповнений уболівальниками., які , звісно, прийшли підтримати своїх земляків.

Але як виявилось «дванадцятий гравець» мало що міг допомогти проти грізного суперника, в складі якого виступав колишній гравець збірної України Олександр Алієв.

 Можна похвилинно розповідати про перебіг подій на зеленому полі .однак гості з перших хвилин заволоділи ініціативою. діяли більш впевнено. Навіть коли залишились в меншості зуміли провести два голи у наші ворота.

Кінцевий рахунок 3:0.

Нагадаємо, що в першій зустрічі самбірчани грали на виїзді з командою «Бориничі»  і також зазнали прикрої поразки - 4:0.

До речі, в звітному матчі молодіжний склад  також зазнав  невдачі -0:1.

Загалом основний склад самбірчан у двох матчах пропустив у власні ворота 7 голів не зумівши , як мовиться , розпечатати  брамку суперників. В остатку виявилось «сухо».

Немає потреби підкреслювати, що таким перебігом подій не міг бути задоволений Почесний президент самбірської команди, міський голова Тарас Копиляк та вся ратушна свита, що була присутня на стадіоні цього недільного дня.Підопічні міського голови ще до завершення поєдинку покинули футбольну арену з опущеними головами. І було від чого.

Зрозуміло, що певні висновки будуть зроблені.  З останнього щабля у турнірній таблиці потрібно  якось злазити.

Ми ось про що. Чи треба було міській владі заради рекламної  афіші брати на свої плечі таку додаткову місію?

Більшість уболівальників і досі не можуть збагнути з якої рації відлучили від команди мецената Ярослава Кузьмяка. Під його опікою самбірчани здобули кубок області, дійшли до фіналу першості України серед колективів фізкультури. До того ж всі витрати брав виключно на себе. Хто хоч трохи стикався з цією "кухнею" знає в яку копійку це обходилось. До того ж вимальовувалась чітка переспектива для розвитку копаного м,яча в регіоні із зведенням спортивної бази тощо.

Нині ж вишукуємо бюджетні  залишки, з шапкою по колу ходимо поміж бізнесменів, аби хто скільки міг допоміг на придбання спортивної форми, витрат на утримання гравців, на відрядження тощо.  Але, як кажуть взявся за вуж не кажи, що не дуж. Треба  тягнути цього воза, в який впряглись з власної волі.А тут ще й  підпирають наступні вибори до місцевих рад. Ставлення до такого масового виду спорту як футбол- це своєрідний барометр для влади на підтвердження свого авторитету. «Сухий» остаток- тривожний сигнал  SOS.

P.S. Диктор оголосив, що зібрано виручку на суму 4170грн., яка має йти на впорядкування стадіону,  суддям тощо.А скільки розійшлось по кишеням? Докажіть, що не так.Поза касою молодики реалізовували квитки за 5грн.без жодного штампу, номера. Маючи на руках множильну техніку можна лишень здогадуватись скільки таких необлікованих папірців і на яку суму розійшлось? Було б ще півбіди, якби ця виручка  використовувалась для стимулу спортсменів. А так???

Переглядів: 806 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Коротконіжка   (09.05.2015 13:40) [Материал]
Ніби то Кузя погодився повенрнутись,якщо сам Бульба його попросить.Обіцяє пиво і до пива.Футбольне диво незагорами (за горами).

3 Хрін   (29.04.2015 15:54) [Материал]
Ратушні мутанти путають волейбол з баскетболом. Не забивайте їм баки бульбяним-бульйоном футболом.Амінь.

2 Ілько   (28.04.2015 16:16) [Материал]
Біля ратуші вітсутні гицлі. Псів і котів повно. Захотіли бавитись пивкою. Мафію на нари, а Кузьміна до влади. Орео- рео...

1 Ліля   (28.04.2015 14:25) [Материал]
Спекулюють на землі, нерухомості ще й на квитках комерцію роблять.Банда бульбяно-котяча.

Ім`я *:
Email *:
Код *: